Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPBOXSW079NER

Sort porcelæns drejekontakt/afbryder med sommerfugleformet drejeknap

Ny vare

Tilgængelig

293,10 DKK

- +

Dette er en vintage elektrisk komponent, der bruges til at tænde og slukke en enkelt lampe fra flere forskellige steder ved hjælp af forskellige knapper. Den sorte omkobler i porcelæn med en sommerfugleformet drejeknap er det perfekte tilbehør til at give et vintage touch til et synligt elektrisk system. Møtrikken er en karakteristisk del af produktet, der skaber et retro udseende i tråd med elsystemet.

Hvad menes med en omkobler?

En drejestrømsafbryder/omkobler er en elektrisk komponent, der anvendes i en installation til at styre strømmen af elektricitet i en eller flere retninger. Med andre ord giver omkobleren mulighed for at vælge en bestemt energikilde og afbryde strømmen. I de fleste tilfælde anvendes den til at kontrollere belysningen i et rum, f.eks. for at tænde eller slukke en lampe. En hvid drejestrømsafbryder/omkobler i porcelæn med en sommerfugleformet drejeknap er et elegant alternativ til at erstatte en almindelig omkobler i et synligt elektrisk system.

Hvad er forskellen mellem en drejestrømsafbryder/omkobler og en strømafbryder?

Både strømafbryderen og omkobleren er elektriske enheder, der bruges til at afbryde eller styre strømmen i en elektrisk kreds. Men der er nogle forskelle.

  • En strømafbryder er en enhed, der er designet til at afbryde eller tillade strømmen kun i en enkelt kreds. Med andre ord kan en strømafbryder åbne eller lukke en enkelt elektrisk kreds. Strømafbryderen kan bruges til at tænde og slukke lamper, stikkontakter og andre elektriske enheder.
  • Omkobleren derimod er en multipolær enhed, hvilket betyder, at den er designet til at styre strømmen i to eller flere kredse. Omkobleren kan forbinde eller afbryde to eller flere elektriske kredse, hvilket giver mulighed for at ændre retningen på strømmen. Med andre ord kan omkobleren bruges til at tænde og slukke en enkelt lampe fra flere steder ved hjælp af forskellige knapper.

Dette produkt kan bruges både som omkobler og som strømafbryder, afhængigt af det elektriske systems behov.

Hvorfor vælge en drejestrømsafbryder/omkobler i porcelæn?

Den sorte omkobler i porcelæn med sommerfugleformet knop er ideel til at tænde og slukke en enkelt lampe fra flere steder ved hjælp af forskellige knapper. Dette betyder, at du kan have mere kontrol over rummets belysning ved at tænde og slukke lampen fra flere punkter, uden at du behøver at flytte dig fra den ene side af rummet til den anden. Derudover kan denne drejekontakt/omkobler bruges til at genskabe det oprindelige udseende i ældre boliger takket være dens kompatibilitet med ældre elektriske installationer.

En original sommerfugleformet knop.

Den sommerfugleformede knop er en karakteristisk detalje ved denne drejekontakt/omkobler, som gør den særlig original i forhold til almindelige omkoblere med knapper eller kontakter. Den sommerfugleformede knop giver ikke kun en vintage-look til den elektriske installation, men den er også ekstremt nem at bruge. Takket være dens ergonomiske form kan du tænde og slukke lampen med en enkel rotation. Derudover kan du vælge din favoritfarve blandt dem, der er tilgængelige, hvilket giver dig stor plads til kreativitet.

Samlet set er den sorte drejekontakt/omkobler i porcelæn med sommerfugleformet knop en funktionel og original komponent, der passer perfekt til en ældre elektrisk installation, også sammen med flettede kabler og stik i porcelæn. Derudover giver den sommerfugleformede knop en touch af originalitet, samtidig med at den er meget nem at bruge. Hvis du forsøger at genskabe det oprindelige udseende i en ældre bolig eller ønsker at give din elektriske installation en vintage-look, er den sorte drejekontakt/omkobler i porcelæn med sommerfugleformet knop det perfekte valg for dig.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Vægmonteret drejekontakt / afbryder 10AX250V i sort porcelæn med sommerfugleformet drejeknap

  • Mål: Ø 66.5 mm, h 69 mm
  • Farve: sort; drejeknappens farve: hvid, sort, rød
  • CE-mærket
  • Nominel spænding: 250 Volt AC
  • Frekvens: 50-60 Hz
  • Nominel strøm: 16 A
  • Tilslutningstype: skrueterminal

Vægmontering - skruer og plug inkluderet

BEMÆRK:

  • Til indendørs brug
  • Installeret af en certificeret og autoriseret elektriker
  • Til brug i belysningsinstallationer og installationer med traditionelle stik
  • Brug kun tekstilkabler med dobbeltisolering (såsom Creative-Cables kabler)
  • Den første isolator / vægbeslag skal placeres højst 5 cm fra stikket, omkobleren eller koblingsdåsen. De efterfølgende skal placeres med en afstand på 80-100 cm.
 
Produkt information
MaterialePorcelæn
Download PDF

Tilbehør

20 andre produkter i den samme kategori:

Menu