Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables CTBOX-1SW

Metalbeklædt boks med enkelt afbryder til Creative-Tube

CTBOX-1SW

Ny vare

Tilgængelig

85,60 DKK

- +

Creative-Tubes er Creative-Cables system af stofbeklædte, ekstremt fleksible og farverige ledninger, der er perfekte til at skabe unikke synlige elektriske installationer.

Denne metalbeklædte boks med en afbryder kan tilsluttes til 20 mm Creative-Tubes. Det er nemt at forbinde Creative-Tube til fordelingsboksen og kan gøres ved hjælp af den (separat solgte) metalterminal med M20 gevind til at forbinde hver komponent til Creative-Tube.

Takket være tilstedeværelsen af den enkelte afbryder kan du bruge denne samledåse både som et dekorativt element og som et dobbelt funktionelt element, hvilket øger fleksibiliteten af dit elektriske system, som dermed bliver fuldt ud tilpasseligt til dine behov, selv dem, der ændrer sig med tiden!

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer:

10 Amp.
Bredde: 87 mm
Højde: 87 mm
Dybde: 45 mm
Materiale: stål
Sølvgrå

Kompatibel med Creative-Tubes med en diameter på 20 mm

CE- og RoHS-certificeret

 
Produkt information
MaterialeSteel
Download PDF

11 andre produkter i den samme kategori:

Menu