Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKBM5VMAGMBAS-LB02

SI! 5V bærbar lampe med A60-lyskilde og metalfod

Ny vare

Tilgængelig

314,80 DKK

- +

SI! lampen kombinerer æstetik med en unik teknologi (patentanmeldt), der ikke længere bruger 220 V, men 5 V spænding. En computer, smartphone eller powerbank, men også en stikkontakt med USB-C-tilslutning kan derfor give lys til SI'en!
Hvor skal man bruge det? Hvor som helst, derhjemme eller udendørs, takket være den magnetiske base, der gør det muligt at fastgøre den til enhver jernholdig overflade.

Alsidighed, holdbarhed og design er kernen i SI!, hvor intet unødvendigt er blevet tilføjet (ikke engang kablet!). Desuden er hver enkelt komponent let at skille ad og kan nemt genbruges eller genanvendes.

SI!, den første bærbare lampe uden batteri, der fås i forskellige versioner og tilbydes i kombination med Bebulbs 5V A60-lyskilden, med et vintage og sofistikeret udseende og med en metalbase - udstyret med en ridsefast beskyttelsespude - som takket være sin sidefoldning bliver et dekorativt objekt, der gør det muligt at rette lyset.

Hvis du vil bruge den på endnu mere kreative måder, kan du også kombinere lampen med AttaccaSI! Metalbakke, for at fastgøre den præcis, hvor du ønsker det.

Bemærk: den kan IKKE forsynes med strøm via Apples Lightning-stik, som stadig bruges til iPhone- og visse iPad-modeller. Brug et kabel med et USB-C/USB-C- eller USB-A/USB-C-stik.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampen består af:

SI! lampeholder i den valgte finish:
Diameter: 50 mm
Højde: 78 mm
Base: E27 max 4W
Nominel spænding: 5V
Klasse: III
Certificering: CE-mærket

Lyskilde [BB-B02]: LED, E27 A60, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, Ø 60mm, h 108mm

Metalfod fra flade flader i udvalgt finish:
Mål: 14x14 cm
Tykkelse: 3 mm

BEMÆRK: kabel medfølger IKKE - Der kræves en ekstern 5V strømkilde for at drive lampen.

 
Produkt information
StemningModern
ProdukttypeBordlampe
MaterialeMetal
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2500°K
Lumen110 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

Tilbehør

4 andre produkter i den samme kategori:

Menu