Spider, ophæng med 5 pendler, kobber metal, RR11 Rød kobber ledning, Made in Italy.

Ny vare

Brugen af kobber i indretning er en stærk trend: sammen med den brune hørledning er denne Spider ideel til at skabe en fantastisk charme og tidløs pendel.

Du kan konfigurere Spider, det flotte ophæng fra Creative-Cables, i henhold til dine præferencer: Du kan vælge om du skal have den med koniske eller cylindriske pinolaflastninger, og stadig vælge, om du skal have metalkroge eller decentralisatorer til kabelføring. Derudover kan Spider købes i et "DIY" -sæt eller med enkelte pendler, der allerede er samlet.
Hver af de 5 pendler har en længde på 4 meter, så den kan tilpasses til ethvert rum og konfiguration. Forbindelserne inde i rosetten er forberedt, men ikke tilsluttet, for at give din elektriker mulighed for at skabe forskellige belysningsmodeller af pendlerne.
Spider er forsynet med alt, hvad der er nødvendigt til installationen. Fatningen som er inkluderet i Spider har en E27 sokkel, så du kan installere et stort udvalg af pærer.
Mængde lys, temperatur og form: Vælg din favorit pære for at fuldende din Spider!

OBS! Pærer er IKKE inkluderet.

Spider er fremstillet i Italien og samlet i Italien, og den har opnået CE-overensstemmelsescertificering gennem uafhængige laboratorier.

Flere detaljer

1 275,00 DKK

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Yderligere information

Spider ophæng med 5 pendler består af:
1 kobber metalroset, diameter 120 med loftfastgørelsesbeslag og jordforbindelse (5 huller).
5 E27 jordede fatninger i termoplastisk materiale ENEC-IMQ certificeret med kobber metalbalkadin. Maks. 105W for hver fatning.
5 stk. ledning H03VVF 3x0,75 IMQ-HAR-certificeret.
10 koniske eller cylindriske pinolaflastninger, CE-certificeret.
3 WAGO stik med 5 indgange, i overensstemmelse med EN 60998 regulering.
Ledningsloftsfastgørelse - Efter eget valg, 5 ankerkroge eller transparente decentralisatorer.

Ved køb af den samlede version vil der blive leveret 5 pendler, der allerede er samlet, som består af 4 meter FRRTX 3x0,75 IMQ-HAR-certificeret stofledning forbundet til en termoplastisk fatning og en metalbalkadin.

En elektriker eller kvalificeret personale skal være ansvarlig for at oprette links i rosetten ved hjælp af det medfølgende materiale.

OBS! Pærer er IKKE inkluderet.

 
Produkt information
Materiale Metal
Fatning E27
Dupsko Nej
Ledningsstil Rund
Ledningsstof Metal
Komponentfarve Kobber

23 andre produkter i den samme kategori:

Menu

Top