Minimal væglampe med S14d Syntax-tilslutnings-udtag og metalbøjet forlængerrør

icon_sticker_customization
TIL VORES KÆRE KUNDER
Her vises kun konfigurationer og kabler, som er del af standardsortimentet. Kontakt os på info.dk@creative-cables.com hvis du ønsker andre kombinationer.

APM4S14DVN

Ny vare

Denne minimale, helsorte indendørs væglampe, der er oprettet med Syntax®-tilslutnings-udtag, er klar til at blive fastgjort til dine vægge. Det er den perfekte belysningsløsning for dem, der søger efter et funktionelt lys med et usædvanligt og unikt design.
Denne lampe er oprettet med Syntax®, det revolutionerende S14d-tilslutnings-udtag, der er skabt for at muliggøre det uendelige potentiale for rørpærer.

Ideel til at give lys til specielle detaljer, såsom spejle og malerier, belyse en speciel krog eller ændre atmosfæren i dine stuer og gange, denne sorte væglampe er sammensat af en mat sort roset, en 14 cm metal mat sort bøjet udvidelse og et termoplastisk Syntax® sort udtag.

Match den med vores udvalg af rørpærer, fås i tre forskellige længder (30 cm, 50 cm og 100 cm) med fire vidunderlige finishes: gennemsigtig, guld, røgfri grå og opal.

Syntax® er et Creative-Cables verdensomspændende eksklusivt produkt designet af RLON.

Bemærk, at pærer IKKE er inkluderet.

Flere detaljer

348,00 DKK

911 Varer
Tilgængelig

- +

 
Yderligere information

Væglampe består af:
1 sort metal roset
1 14 cm bøjet forlængerrør i sort metal
1 S14d Syntax tilslutnings-udtag

CE-certificeret

 
Produkt information
MaterialeMetal, Termoplast
FatningS14d
KlasseKlasse II

10 andre produkter i den samme kategori:

Menu