Minimal pendellampe med S14d Syntax-tilslutnings-udtag og sort RM04 Viskose ledning

icon_sticker_customization
TIL VORES KÆRE KUNDER
Her vises kun konfigurationer og kabler, som er del af standardsortimentet. Kontakt os på info.dk@creative-cables.com hvis du ønsker andre kombinationer.

PDMVNS14DRM04

Ny vare

Denne minimale helt sorte indendørs pendellampe, der er oprettet med Syntax®-tilslutnings-udtag, er klar til at blive fastgjort til dine lofter. Det er den perfekte belysningsløsning for dem, der søger efter et funktionelt lys med et usædvanligt og unikt design. Denne lampe er oprettet med Syntax®, det revolutionerende S14d tilslutnings-udtag, der er skabt for at muliggøre det uendelige potentiale for rørpærer.

Ideel til at skabe forskellige former for konfigurationer og perfekt til at belyse forskellige former for indretning - industrielle eller klassiske - denne enkle pendellampe er sammensat af en mat sort roset med kabelholder, 2 m Rayon sort RM04 0, 75 mm kabel og et termoplastisk Syntax® mat sort tilslutnings-udtag med en sort plast pinolaflastning.

Match den med vores udvalg af rørpærer, fås i tre forskellige længder (30 cm, 50 cm og 100 cm) med fire vidunderlige finishes: gennemsigtig, guld, røgfri grå og opal.

Syntax er et Creative-Cables verdensomspændende eksklusivt design af RLON.

Bemærk, at pæren IKKE er inkluderet.

Flere detaljer

266,00 DKK

222 Varer
Tilgængelig

- +

 
Yderligere information

Pendellampe består af:
1 sort metal roset med sort kabelholder
2 mt 2x0,75 sort tekstil RM04-ledning
1 S14d Syntax tilslutnings-udtag med sort plastik pinolaflastning

CE-certificeret

 
Produkt information
MaterialeMetal, Termoplast
FatningS14d
KlasseKlasse II

10 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu