Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables NG20RN02

Creative-Tube fleksibel rørledning, Grå Naturlig Hør RN02 stofbeklædt, diameter 20 mm

NG20RN02

Ny vare

Tilgængelig

58,00 DKK

- +

Creative-Tube er meget mere end blot en stofbeklædt rørledning!
Faktisk, takket være være metalfilamenterne, der løber hele vejen rundt, kan Creative-Tube påtage sig og opretholde enhver form, du giver den. Den eneste grænse for Creative-Tube applikationer og anvendelser vil være din fantasi!

Den 20 mm store Grå Naturlig Hør stofbeklædte Creative-Tube skiller dig af alle de grimme plastikledninger og stive metalrør, der krydser væggene på din arbejdsplads eller studie, hvilket giver dig kreativiteten til at tegne på dine vægge og lofter med et spor af farve og design, lige som du ønsker.
Takket være det unikke udvalg af tilbehør, der er udviklet af Creative-Cables, kan du forbinde Creative-Tubes til krydsningsbokse og oprette et elektrisk system, du med glæde vil vise, i stedet for at gemme sig i væggene!

Du kan bruge Creative-Tubes til udvendige vægge. Deres interne materiale overholder CEI-EN 61386-1 + EN 61386-22 Klassificering 3321, og de er IMQ-certificerede.

Creative-Tube sælges pr. meter, flere ordrer leveres i ét stykke op til maksimalt 50 meter.

Kan du ikke finde den Creative-Tube-farve du ønsker? Kontakt os: Vi kan lave den til dig!

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Produkt information
 • Download brugsvejledning
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn 14 day return policy
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Klassifikationsnr: 3321
Knusningsmotstand:> 750N på 5 cm ved 20 ° C
Slagtålighed: (-15 ° C) efter påføring af 2 kg massehammere
Driftstemperatur: -5 ° C til + 60 ° C
Modstand mod flammeudbredelse: selvfornemmende VO
Dielektrisk styrke: <2000V ved 50Hz
Isolationsmodstand:> 100 mega ohm
Diameter: 20 mm
Farve: Grå Naturlig Hør RN02

Ifølge CEI 64-8-standarden for at garantere fjernelse af kablet, kan det maksimale brugbare tværsnit af kabler inde i Creative-Tube være 10 mm for en rør op til 10 meter lang. Op til 20 meter vil den maksimale tykkelse være 9 mm.

På grund af formen af Creative-Tube, når den er placeret, er det nødvendigt at skære stykker af metalfilamenter, der stikker ud fra rørets grænse, inden du kan installere tilbehør eller tilslutte det til forbindelsesboksen.

 
Produkt information
StofHør
HovedfarveGrå
MønsterSolid
StilRund
Download PDF

Tilbehør

9 andre produkter i den samme kategori:

Menu