Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables XZ2SILRC35

Ultra Soft - strømkabel i silikone beklædt med rødt bomuld - RC35 rund 2x0,75 mm

XZ2SILRC35

Ny vare

Tilgængelig

34,40 DKK

- +

Mor dig med at tilpasse dine elektriske kabler med stoffets magi. Og med silikonehylsteret får du ikke kun smukke lysophæng, du får dem også fejlfri, fordi Ultra Soft-kabler forbliver bløde og fleksible uden grimme folder.

Hvad er forskellen på traditionelle kabler og silikonekabler?

Hvis du er på udkig efter ekstrem fleksibilitet, er silikonekabler den ideelle løsning, da de garanterer perfekte, knækfrie fald. Det røde bomuldsbeklædte kabel er derfor et ægte must-have for alle dem, der ønsker en lysinstallation, der skiller sig ud uden kompromiser. Stofbeklædte elkabler har aldrig været så fleksible (og lige så farverige!).

Hvad er fordelene ved silikone?

Denne mulighed er perfekt til dem, der søger ekstrem fleksibilitet. Takket være den særlige kappe bliver Creative-Cables' stofbelagte strømkabler ultrabløde. Så i enhver applikation, hvor kabelfleksibilitet er afgørende, er disse silikonekabler det rigtige valg.

Hvordan klarer disse røde bomuldskabler sig?

Varm og levende, rød går ikke ubemærket hen. Ultra Soft-strømkablet i denne nuance er det ideelle valg for dem, der leder efter et produkt med stor personlighed, både til kommerciel brug og i hjemmet. Takket være dets ekstreme fleksibilitet gør dette røde bomuldsbeklædte kabel det muligt at skabe meget skræddersyede pendellamper, der tilpasser sig kravene i hvert projekt.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer Ultra Soft-kabel:

Bomuldsbeklædt rødt RC35-lyskabel.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR-certificeret.
Overholder EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/UE REACH 1907/2006.
Diameter: 7 mm 2x0,75.
Produktet overholder alle italienske og europæiske sikkerhedsforskrifter.

 
Produkt information
AnvendelseUltra Soft Lampeledning
StilRunt
StofBomuld
MønsterSolid
HovedfarveRød
Download PDF

8 andre produkter i den samme kategori:

Menu