Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables ZIGH-ZAGH01

Zigh-Zagh, justerbar loftsstøtte af træ til pendellamper

ZIGH-ZAGH01

Ny vare

Tilgængelig

255,70 DKK

- +

Zigh-Zagh er loftsstøtten, der giver dig mulighed for at skabe originale pendellamper, ikke kun på grund af dens form, men også på grund af længdejusteringsfunktionen, der giver dig mulighed for at tilpasse lyset til enhver situation.

Zigh-Zagh er fremstillet i Italien i bøgetræ med nul km i kilomenter, der er udskåret i Torino, og som kan imprægneres eller males med den farve, du ønsker. Træ er et naturligt materiale, der kan fremkalde meget forskellige stilarter: Skandinavisk, shabby, landligt, industrielt, industrielt, nautisk og mange andre! Der bruges tynde gennemsigtige ledninger til at fastgøre den til loftkroge, som begge er inkluderet i sættet.

Zigh-Zagh er det ideelle loftsarmatur til at skabe perfekte ophængslamper til at belyse køkkenøer, spiseborde og ethvert andet rum, der altid giver et moderne og unikt touch.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Zigh-Zagh, justerbar loftsstøtte:
Materiale: bøgetræ
100% fremstillet i Italien.

Træophæng arm: 4 stænger
Dimensioner:: 1:
Højde: 30mm
Tykkelse: 12mm
Længde: 400mm
Stanghul: 5mm

Nylon kabel
Dyvel med åben krog til loftsfiksering: 2 stk.

 
Produkt information
MaterialeTræ
Download PDF

13 andre produkter i den samme kategori:

Menu