Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BFCM01

Sarè - Vægmontering, kabelklemme af metal til stofkabler - 2 stk.

Ny vare

Tilgængelig

96,40 DKK

- +

Creative-Cables blev født i Torino, Piemonte, og på piemontesisk betyder "Sarè" at stramme, lukke, skrue. Kunne der findes et mere passende navn til den nye tilføjelse til decentralisator-serien?Sarè-metalkabelklemmen er det ideelle tilbehør til fastgørelse af stofkablerne til de belysningsløsninger, du har valgt til væggen eller loftet.
Takket være dette lille tilbehør kan du skabe lineære eller kreative designs med vores kabler og bringe lys til steder, hvor det mangler.

Sarè-decentralisatoren er fremstillet af aluminium, har en karakteristisk præget rilletning på hætten og en lille størrelse, og den fås i alle de blanke og satinerede metalliske overflader i Creative-Cables' sortiment af komponenter: kombinér den med loftsrosetter, lampeholdere, kabelklemmer og forlængelser for at skabe lamper og belysningsløsninger, der er skræddersyet til dine behov og din stil.

Takket være den justerbare skruefang er denne kabelklemme egnet til at holde alle diametre af 2- eller 3-polede kabler, både runde og snoet kabler. I sin messingfinish har den elegancen af en guldknap: Vi foreslår at bruge den med Vertigo HD-kabler for at skabe en original optisk effekt.

Advarsel! Dette produkt er ikke egnet til kabler med store sektioner eller nautiske snore.

Pakken indeholder 2 dele

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Aluminium loft eller væg dekoratør:
Dimensioner: ø 16mm - H 15mm
Komplet med skrue og dyvel til vægmontering
Kompatibel med 2- eller 3-polede runde og snoet kabler med en diameter mellem 5 mm og 8 mm.

Download PDF

13 andre produkter i den samme kategori:

Menu