Chat with us, powered by LiveChat

Kabellyset: Mont Blanc er fyldt med lys med hjælp fra designer Matteo Ragni og Creative Cables?

Cable Light er en eksklusiv lampe skabt af designeren Matteo Ragni og produceret af Creative Cables. Den er inspireret af svævebanen Skyway Monte Bianco og forvandler det ikoniske kabel til et kunstværk med moderne lys og moderne møbler. Et ægte designobjekt, der hylder bjergene og det tekniske arbejde, der udføres i Italien, og som er kendetegnet ved vores komponenter og vores ikoniske tekstilkabler.

Cable Light er en del af en serie af objekter, der fortæller om "ekspertise i stor højde med respekt for naturen. Skyway Monte Bianco er ikke bare en svævebane til 3.466 meters højde; det er en idé: at bringe mennesket tættere på bjerget og himlen, at udvide horisonten og overvinde grænser", siger Matteo Ragni, vinder af Compasso d'Oro 2001, om sine værker.

Og i detaljer forklarer han, at dette objekt består af "en kraftig lyskilde omfavnet af en kurv med 8 stofbeklædte arme, der minder om strukturen i den ikoniske svævebane, der giver os panoramaudsigt og udfordrende nedkørsler på snedækkede skråninger". Mere specifikt afslører han: "Det øverste håndtag, der minder om svævebanen, viser sig, takket være terminalens hældning, at være en nyttig krog til at hænge lampen fra kabler, grene eller bare til at holde den komfortabelt i dine hænder. En solid drejet træbase giver stabilitet og et behageligt touch".

Posted on 2024-02-12 Be Creative!

Blog kategorier

Menu