Chat with us, powered by LiveChat

Filè er Creative-Cables-systemet, der er designet til at skabe vidunderlige væg- eller loftsbelysningsløsninger! Kabler med rektangulære sektioner beklædt med storslåede farver, trækomponenter af høj kvalitet, fremstillet i Italien: Med Filè kan du bygge en skræddersyet og 100% kreativ belysningsløsning!

Hvorfor vælge Filè

EASY

Skab en imponerende belysningsinstallation med få trin. Med Filé kan du glemme alt om besværet og besværet med at tilslutte en lampeholder!

TILPASNINGSVENLIG

Skab design på vægge og lofter ved hjælp af elektriske kabler, der fås i mere end 20 farver, og trækomponenter fremstillet i Italien. Skab effektiv belysning, der er skræddersyet til dine krav til belysning og design.

BESKYTTELSE MOD FUGT

Det rektangulære kabel har en IP44-beskyttelsesklassificering, hvilket betyder, at du også kan oplyse badeværelser og køkkener kreativt med Filè!

Komplette sæt

LØSNINGER, DER ER KLAR TIL INSTALLATION

Ønsker du at skabe en original vægdekoration ved hjælp af belysning, eller har du brug for at belyse en korridor med flere lyskilder? Vores komplette Filé System-sæt er den løsning, du har brug for. Sættene indeholder alle de nødvendige komponenter til at genskabe det design, du ønsker, i dine rum. Du skal blot vælge den farve på kablet, der passer bedst til din indretning, tilføje de rigtige designerpærer fra vores E27-sortiment og overlade installationen til en ekspert!

DIY solutions

CREATE YOUR OWN WALL AND CEILING LIGHTING INSTALLATIONS

1 - START MED LOFTSROSEN

Uanset om du ønsker at skabe en lysinstallation med udgangspunkt i et centralt punkt eller en decentral lyskilde i rummet, kan du med Filé-loftroserne skabe lineære eller kreative designs.
Systemet kan bruges på lofter, vægge eller begge dele samtidig for at skabe lyskilder, der er skræddersyet til dine behov.

2 - KONFIGURATION AF LYSPUNKTERNE

Filè-lampeholdere behøver ikke at være kablet op: de er designet til at "bide" i kablet på det sted, hvor du ønsker at installere dem, så du kan skabe væg- eller pendellygter. Træversionen er perfekt til at sætte dine E27 designerpærer i scene, mens den termoplastiske version med ferruler giver dig mulighed for at tilføje en lampeskærm til din installation.

3 - TILFØJELSE AF LØFTEGREB

Sikre stabiliteten af din loft- eller væglampe ved at bruge løftegreb. Monter dem i kurver og vinkler mellem en lampeholder og en anden for at give kablet mulighed for at strække sig ud efter behov og fastgøre det i den ønskede form.

4 - AFSLUTNING MED EN TERMINALBLOK

Træklemmen er den sidste komponent i din skabelse. Brug den til at fastgøre enden af det rektangulære sektionskabel til loftet eller væggen, hvilket giver Filé-systemet det sidste touch.

5 - TILFØJE ET STREJF AF FARVE

Ensfarvede farver eller mønstre, dækket af jute-, bomulds- eller Rayonstof: Vælg mellem mere end 20 nuancer af rektangulært kabel med rektangulære sektioner, der passer bedst til dine behov, og mor dig med at skabe unikke designs med Filè Systemet.

6 - FÆRDIGGØRELSE AF DIN SKABELSE

Nu mangler du kun at færdiggøre din kreation. Vælg den lampeskærm, der bedst repræsenterer din stil, blandt mere end 100 modeller, og lys din installation op med en af de mere end 200 designerpærer i vores katalog!

Bliv inspireret

Træ lampeholder til snor lys

Fermaluce Filè justerbar spotlight

avec Tub-E14

Filé System Wiggle Kit

Filé System Linear Kit


Menu