Chat with us, powered by LiveChat

Systemer til lineære S14d LED-pærer

S14 lineære LED-lamper er perfekte til vægmontering, til at skabe vægkombinationer eller som badeværelses- og udendørs lamper. Takket være Creative-Cables' eksklusive løsninger kan de også bruges som pendellamper, hvilket øger deres anvendelsesmuligheder og skaber originale og kreative kompositioner. 

Væg- og loftlampeholdere Esse 14

De er buede, små og designorienterede, så du kan give dine kreationer form uden at bekymre dig om, at de fylder for meget. Den kræver ingen loftsroset og kan fastgøres direkte på væggen. En eksklusiv Creative-Cables-kreation, der er designet til at modstå fugt takket være sin IP44-certificering, når den kombineres med 30 eller 50 cm lineære LED-pærer.

Lampe holder esse14 til Spostaluce

Det specielle Spostaluce Kit esse14 med S14d-pærer er en lampeholder skabt til enhver lysdesignentusiast, der ønsker at tilføje disse moderne og elegante pærer til ethvert hjørne af deres hjem eller arbejdsplads.

Lampeholder til ophængslamper

Nu byder vi velkommen til vores unikke esse14 lampeholdere til ophæng: for at inspirere belysningsentusiaster gennem det uendelige potentiale bag de lineære LED-pærer til ophængslamper

Komplette lamper

Byg nedstigninger over køkkenet, belys billeder og spejle, giv en korridor rytme, skab komplicerede suspenderede kompositioner og meget mere med de hele lamper, som er helt installeret og klar til at installere.

SPOSTALUCE

Skab lys i dit mørkeste hjørne med uendelige kombinationer af Spostaluce esse14. Vælg mellem vores færdige muligheder, eller skab en lampe, der passer perfekt til din smag med vores konfigurator.

SUSPENSIONS

Luftig, ubesværet, elegant. Creative-Cables esse14-pendellampen vil pryde ethvert rum med et blændende lys. Vælg den version, der passer bedst til din stil!

FERMALUCE

Lampen er ideel til at belyse detaljer eller til at skabe dine egne lysinstallationer og er designet. Den er perfekt til brug i alle miljøer, hvor der er risiko for fugt, takket være den vandtætte membran, der giver den en IP44-modstandsklasse.

Lineære LED-pærer

Vores lampeholdere ville ikke være lige så attraktive og genkendelige uden Creative Cables' sortiment af lineære lamper. Takket være deres energibesparende og langtidsholdbare LED-teknologi er de tilbage i rampelyset igen og bringer et minimalistisk, men stilfuldt touch til dine omgivelser. De er kendetegnet ved deres bløde lys og cylindriske form; de fås i fire finishes (klar, guld, opal og røggrå) og tre størrelser fra 30 cm til en meter i længden. Og de kan også være dæmpbare.

Sådan installerer du S14

Konfigurer din S14-løsning

Nogle eksempler, der kan hjælpe dig i gang

Esse14-ophængslygte med S14d-armatur

Bulb for system S14

Syntax S14d

Fermaluce S14 System


Menu