Chat with us, powered by LiveChat

Oplys dine udendørsarealer til en særlig aften med de farverige Creative-Cables lysbåndssystemer.

Hvorfor vælge LUMET

Klar til brug lys

Lumet System giver dig mulighed for at skabe udendørs belysning, der er let at installere og afmontere. Det er perfekt til aftener udendørs med dine venner, derhjemme eller på ferien!

Fugtbestandig

IP44-beskyttelsesklassificeringen betyder, at du kan installere Lumet System-strengebelysningen i dine udendørsrum, selv på de mest fugtige aftener, og hurtigt tage den ned før hvert regnskyl.

Skræddersyet

Du kan nemt konfigurere Lumet efter dine behov, og hvis dine behov ændrer sig, er det lige så nemt at konfigurere den igen!

Komplette sæt

LØSNINGER, DER ER KLAR TIL INSTALLATION

Klar til brug Lumet lysbånd er ideelle til belysning af udendørs områder som haver, terrasser og pavilloner med en løsning, der er enkel at installere og fjerne. Sættet tilbyder en komplet løsning, der fås i forskellige længder og farver. Alt det nødvendige tilbehør er inkluderet sammen med kablerne: en lampeholder, et stik og en krog, der fås i hvid eller sort.

Løsninger, der er klar til installation

Opret din egen personlige Lumet String Light

1 - VALG AF KABEL

Vælg mellem mere end 20 nuancer af rektangulært kabel med stof, der passer bedst til din stil. Køb så mange meter, som du har brug for til at oplyse dit udendørsrum.

2 - KONFIGURATION AF LYSPUNKTERNE

Vælg det nødvendige antal lampeholdere, og konfigurer dem, så de passer til dine behov. Foretrækker du nøgne pærer, eller vil du tilføje en lampeskærm? Da lyskæderne ikke behøver at være forbundet, er installationen en leg!

3 - TILFØJELSE AF TILBEHØR

Konfigurer dit Lumet System ved at tilføje det rigtige tilbehør, f.eks. et fransk-tysk stik til direkte tilslutning af systemet til strømforsyningen og en krog til at placere lyset, hvor du vil. Eller du kan bruge den særlige tilslutningsboks, hvis du gerne vil forlænge din lyskæde eller sætte to sammen.

4 - FÆRDIGGØRELSE AF DIT LUMET-SYSTEM

Når du har lavet din lyskæde, er det eneste, der er tilbage at gøre, at tilføje det sidste touch! Vælg de E27-pærer, der bedst repræsenterer din stil, fra vores sortiment, og lad dig inspirere af mere end 100 lampeskærme i vores katalog og tilføj dem, hvor det er nødvendigt!

BLIV INSPIRERET

String Light Lumet

Wall fairlead for Lumet

Cable

for Lumet System

Lamp holders

for Lumet System

LUMET Outdoor string lights


Menu