Chat with us, powered by LiveChat

Magnetico er et lampesystem, der giver dig mulighed for at oplyse dine indendørs rum med fuld fleksibilitet.

MOBILE

Magnetico®-systemet er baseret på en E27-lampeholder, der kan monteres på enhver flad metaloverflade, så du nemt kan flytte lampen når som helst, når du har brug for det.

FLEKSIBEL

Ret lyset derhen, hvor der er brug for det, ved blot at flytte lampeholderen. Magnetico tilpasser sig til dine skiftende behov, og mulighederne er uendelige!

FARVERFULD

Magnetico®-produkter fås i et stort udvalg af farver. Fra de mest lyse til de mere neutrale nuancer, der er en farve, der passer til alles stil!

MAGNETICO-PLUG

Magnetico®-Plug klæber fast på enhver flad metaloverflade: den er lige effektiv på lodrette og vandrette overflader! Flyt og placer lampeholderen, så den passer til dine behov, og du kan straks skabe en bord- eller væglampe! Magnetico®-Plug kan nemt tilpasses ethvert rum og er ideel til at oplyse et skrivebord eller som sengelampe.

OMDANNE MAGNET-STIK TIL EN BORDLAMPE

Den tynde Magnetico®-base gør det muligt at fastgøre Magnetico®-pluggen på enhver flad ikke-metaloverflade. Ved at matche eller kontrastere basen med din plug-in lampe kan du skabe den perfekte dekoration til at forskønne din bogreol, dit sofabord eller dit skrivebord.

Bliv inspireret

Magnetico®-Plug

Magnetico®-Base

Magnetico®-Plug


Menu