Chat with us, powered by LiveChat

SPOSTALUCE: tag lyset med hvorhen du vil

Installer loft- og væglamper for at skabe dit eget skræddersyede belysningssystem, selv hvis der ikke er nogen forbindelse til det elektriske kredsløb.

EN NY MÅDE AT BELYSE ET RUM PÅ

Med de komplette Spostaluce-lamper kan du skabe originale og funktionelle belysningsløsninger uden at være begrænset af det eksisterende elektriske kredsløb. Med kablet og loftsrosetterne med sidehul kan du installere hver enkelt lampe, hvor du har brug for den, og belyse alle de områder, du ønsker, og hvordan du ønsker det!

Konfigurer dit Spostaluce-system

01. Start med lyspunkterne

Vælg det antal lyspunkter, du ønsker at installere (fra 1 til uendeligt mange!), og konfigurer dem efter dine behov. Foretrækker du nøgne pærer, eller vil du gerne tilføje en eller flere lampeskærme? Har du brug for vinkeljusterbare eller faste lamper?

02. Vælg stil

Vælg Spostaluce-lamperne i din foretrukne metalfinish, der afspejler den stil, du ønsker at genskabe, og forbind dem med hinanden ved hjælp af det medfølgende runde kabel.

03. Færdiggør din oprettelse

Tilføj afbrydere og stik for at skabe en væglampe, der er tilsluttet strømmen via en stikkontakt, og fuldend dine lyspunkter med Creative-Cables-pærer og lampeskærme.

Bliv inspireret

Spostaluce, metal lyskilde med stofkabel og sidehuller

Spostaluce

Spostaluce


Menu