Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables B-KPL27L2FLPMDR-21

Spostaluce-sæt med E27-lampeholder

Ny vare

Tilgængelig

116,10 DKK

- +

Spostaluce-sættet E27 er den ideelle løsning for dig, der elsker belysningsdesign og ønsker at skabe en tilpasset lysinstallation i ethvert rum, selv hvor der ikke er nogen lampestik.

Hvilke egenskaber har dette produkt?

Spostaluce-sættet har en klassisk E27-sokkel og er derfor kompatibelt med et stort udvalg af lyskilder. Det er kompatibelt med alle tekstilkabler 2x0,75 og de fleste lyskilder med E27-sokkel, hvilket skaber et produkt, der passer til alle typer miljøer. Det kan let tilsluttes en stikkontakt og fås i en hvid eller sort variant.

Hvilken type lampe kan jeg skabe med Spostaluce-sættet?

Takket være dette alsidige sæt har du friheden til at flytte lyset præcis, hvor du ønsker det. Proceduren er ekstremt enkel: Installer Spostaluce på væggen eller i loftet, tilslut det med en tekstilkabel, stik og din foretrukne E27 lyskilde. Lad din kreativitet udfolde sig og skab en helt skræddersyet lampe, der passer lige til dig og dit hjem.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Kit Spostaluce E27 består af:
- Spostaluce med 2 sidehuller
- Lampeholder E27 i termoplast med PVC-tætning

E27-sokkel Max 12W LED
Spænding 220-240V
Klasse II
Mål diameter 50 mm, højde 75 mm (inklusive Spostaluce)
Skrueterminaler til 0,75-1,5 mm2 stive og fleksible kabler

CE-mærket

Skruer og vægplugs medfølger IKKE i sættet.

Download PDF

6 andre produkter i den samme kategori:

Menu