Chat with us, powered by LiveChat

Tutorial #4 - Lær at montere en ledningsafbryder!

tutorial 4_1
Vores fjerde tutorial viser, hvordan man tilslutter en afbryder til en sengbordslampe. Den er den sidste del af de tidligere tutorials, hvor du lærer at montere din helt egen funktionelle lampe! !

Vær opmærksom på, at vi har anvendt en en inline afbryder, som findes i vores onlinebutik. For at give dig en mere omfattende tutorial, har vi bestemet os for at montere en afbryder, der passer til en ledning med jord, men det kan også udføres med "klassiske" 2-polet afbrydere, dog med nogle undtagelser. Inden vi går i gang, skal du sørge for, at strømmen er afbrudt..

Start med at åbne afbryderen. Fjern de to yderste skruer, og løsn derefter de to indre skruer til kabelholderen, der sikrer, at afbryderen ikke går i stykker, hvis ledningen bliver overbelastet.
Derefter skal du løsne de klemmer, der skal fastholde de ledninger der allerede er blevet afskrællet, ligesom vist i en af de tidligere tutorials. I dette tilfælde skal jordledningen, som altid er grøn og gul, placeres på afbryderens side, mens de to faseledninger skal sidde ved afbrydningsmekanismen. Når du har afisoleret kobbertrådene, indsættes de i klemmerne, indtil at isoleringen når helt op til kanten af klemmen.
Placer alle kobbertrådene i de rette klemmer, skru dem fast og sæt de to klemmer på plads igen, så de ikke blokeres og sidder bedre fast, som vist i vores tutorial.
Til sidst skal du bare lukke for afbryderen ved at sætte de to dele sammen igen ved at skrue skruerne i. Vores afbryder er klar og det er din lampe også!
Er det til at forstå? Havde du nogen problemer? Fortæl os om din oplevelse i kommentarfeltet og skriv gerne, som altid, hvilke tutorials du ønsker at se i fremtiden!
Posted on 2018-03-23 by Vejledning

Blog kategorier

Menu