Magnetico®

Magnetico®

Magnetico®-samlingen er baseret på en simpe, men genial idé: da huse er rige på metaloverflader, kan disse bruges til at placere en lampe ved hjælp af en magnet, flytte den og orientere den efter smag og nødvendighed uden at bore vægge!

Magnetico®-Plug 
Er en magnetisk fatning, der kan klæbe til enhver flad metaloverflade, uanset om den er lodret eller vandret! Magnetico®-Plug fås i 9 forskellige farver og er udstyret med et farvet 3 meter ledning, kontakt, topolet stik og E27-stik.

Magnetico®-Shelf 
Er en hylde, fås i 6 farver, der skal fastgøres til væggen og kombineres med Magnetico®-Plug. Magnetico®-Shelf er tynd, men det er en hylde i alle henseender: fx til for en bog, et par briller, en telefon og eller blive et meget originalt sengebord.

Magnetico®-Base 
Det er en lille metalbas, som kan knyttes til Magnetico®-Plug til at skabe bevægelige bordlamper. Det er ideelt som et bærbart og justerbart lys til læsning eller arbejde på en pc, men det kan også belyse et sofabord eller en bogreol.

Magnetico®-Pendel 
Er en justerbar pendellampe: Magnetlampens fatning kan roteres på en metalkugle og kan derfor styres efter ønske. Magnetico® Pendant fås i 9 forskellige farver, den er klar til brug og indeholder en 1,50 m ledning.

Posted on 2018-10-04 Nyt Produkt

Blog arkiver

Blog kategorier

Recently Viewed

No products

Menu