Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPAM05

Nøgen pære bur metal lampeskærm Diamond med E27 fitting

Ny vare

Tilgængelig

236,10 DKK

- +

En af vores mest alsidige lampeskærme: med Diamond kan du have det sjovt med at skabe fantastiske pendellamper, bordlamper eller væglamper med stærk karakter og unikt design. Den moderne stil og de essentielle linjer på denne nøgne lampeskærm gør den perfekt til at tilpasse sig til flere miljøer og indretningsstile.

Skab en belysningsløsning, der er perfekt til stuer og køkkener eller til at belyse disken i en bar eller en restaurant ved at vælge mellem de tilgængelige finishes af Diamond-metallampeskærmen, match en af de mange farver af stofbeklædt elkabel, der er tilgængelige, og fuldend din pendellampe med en af vores E27-lampeholdere med ferruler (vi anbefaler bakelit- eller metallampeskærmen med dye on dye-finish).
Og glem ikke pæren! Diamond nude lampeskærm, med sine firkantede linjer vil passe perfekt til vores Globo med buede eller spiralformede glødetråde.

Opmærksomhed! Pære og lampeholder er IKKE inkluderet.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Produkt information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn Returpolitik
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Diamond Metal naked Lampshade Cage - Specifikationer:

Materiale: malet metal.
Montering: E27.
Bredde: 210 mm.
Højde: 200 mm.
Hulåbning: 40 mm.

Opmærksomhed! Ikke egnet til lyspærer med en diameter på over 125 mm.

 
Produkt information
FatningE27
MaterialeMetal
Download PDF

8 andre produkter i den samme kategori:

Menu