Chat with us, powered by LiveChat

Skab din egen personlige, synlige ledningsinstallation med TUBES

Tubes er et Creative-Cables-system, der kombinerer skønheden ved stofbeklædning med det praktiske ved et ægte vægsystem. Tubes-systemet eliminerer behovet for grimme el-ledninger af plastik eller stive rørledninger af metal.

Tubes er meget mere end blot en rørledning!

Bliv inspireret

Harbour Lampeskærm

Creative Tube

Metalbeklædt kasse

Creative Tube

Fem udtag Metal Clad Junction box

Enkelt pendel belysning

Metalbeklædt boks med enkelt afbryder

Creative tube

S14 Bulb

Er du interesseret i at installere et Tubes fritliggende ledningsnet, men ved ikke, hvor du skal begynde? Intet problem!

"Illuminate me" er her, en gratis Creative-Cables-funktion, hvor vores eksperter vil hjælpe dig med at finde skræddersyede løsninger til dine behov. Opnå det perfekte resultat, uanset om det er online fra dit eget hjem eller personligt i en af vores butikker.

Opret dit eget personlige system

1 - START MED FARVEN

Med Creative-Tubes kan du skabe et synligt system, der afspejler stilen i dine rum. Vælg mellem en række stofbeklædninger for at opnå den ønskede effekt. Lyse farver skaber en slående kontrast, mens geometriske kryds og tværs er perfekte til dem, der elsker et mønsters tiltrækningskraft, og naturlige nuancer passer til dem, der foretrækker tone-i-tone-looks.

2 - BRUGE VÆGGE OG LOFTER SOM LÆRRED

Hvert Creative Tube kan formes til at tilpasse sig dine behov ved bogstaveligt talt at tegne dit synlige system på lofter og vægge. For at sikre, at dit design er solidt, skal du bruge de specifikke clips til elegant og diskret at fastgøre røret til væggen. Kabelclipsen gør installationen af Creative-Tubes systemer enkel og komfortabel.

3 - PERSONLIGGØRELSE AF DIT SYSTEM

Afdækning af de elektriske kabler er ikke det eneste, der skal tages i betragtning, når du konstruerer dit synlige system; det skal også opfylde de daglige funktionelle behov. Vi tilbyder en række tilbehør, som giver dig mulighed for at forbedre systemet ved at indsætte stikkontakter og afbrydere.

4 - FÆRDIGGØRELSE AF DIT SYSTEM

Tilføj væg- eller pendellamper til dit Tubes-system. Creative Tubes kan også forbindes med vores udvalg af loftsrosetter med sidehul i metal, så du kan skabe et virkelig stilfuldt belysningssystem. Add a Suspension lamp to your Creative Tube Lighting System for create a unic lighting.

Menu