Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BIP44-E27-2

E27 fatning til væg- eller loftsskærm - Vandtæt IP44

Ny vare

Tilgængelig

87,50 DKK

- +

Et lille produkt til store resultater. Il portalampada E27 per paralume è la soluzione per illuminare tutti i tuoi ambienti. Den er patenteret af Creative-Cables, og dens styrke ligger i dens lille størrelse og minimalistiske design, som giver dig mulighed for at skabe imponerende belysningskompositioner kombineret med den lampeskærm du kan lide, og som passer bedst til din stil. Desuden behøver du ikke at bruge en roset og kan fastgøre denne E27 lampeholder direkte på væggen.

Takket være en særlig membran, der beskytter dens indre, har dette produkt en IP44-beskyttelsesgrad, så du kan bruge det sikkert udendørs - f.eks. på en terrasse eller veranda - eller i badeværelset.

Hvor skal du bruge denne lampeholder?

Takket være sin alsidighed kan den bruges i mange sammenhænge: i entréen eller køkkenet, såvel som under baldakinen eller under verandaen i dit hjem. Desuden gør dens kompakte og minimalistiske design den perfekt til enhver stil af omgivelser: det vil være den lampeskærm, du vælger at matche den med, der vil give den al karakter og forvandle den fuldstændigt.

Hvad er fordelene ved at bruge en E27-lampeholder?

På grund af deres brugervenlighed er E27 fatninger blandt de mest populære på markedet. En af hovedårsagerne til dette er deres brugervenlighed: Du skal blot skrue pæren i soklen, og så er du færdig. Desuden er pæren takket være soklens skrueform fastlåst i soklen, hvilket minimerer risikoen for at falde ned og gå i stykker ved et uheld.

Un altro vantaggio dell'utilizzo di un portalampada E27 è la sua flessibilità. Takket være kompatibilitet med forskellige typer af pærer, det er muligt at bruge den samme lampeholder til forskellige belysningsbehov uden at skulle købe nyt tilbehør hver gang.

Endelig er E27-lampeholderen en komponent, der er lige så billig, som den er let at finde på markedet.

Hvad betyder IP44-beskyttelsesgrad?

Beskyttelsesgraden IP44 angiver sikkerhedsniveauet for denne E27 fatning mod indtrængen af fremmedlegemer som f.eks. støv og fugt. Specifikt angiver det første ciffer, at lampeholderen er beskyttet mod faste genstande større end 1 mm, mens det næste tal angiver beskyttelse mod vandstænk fra alle retninger. Det betyder, at denne lampeholder fra Creative-Cables er egnet til udendørs brug, da den giver god modstandsdygtighed over for vejrforhold, men ikke kan udsættes direkte for regn.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer:
Termoplastisk lampeholder med PVC-tætninger. Til synlige pærer.

  • E27-tilslutning
  • Spænding 220-240V
  • Klasse II
  • Beskyttelsesgrad IP44
  • Størrelse Ø 50 mm, højde 60 mm
  • Skrueterminaler til stive og fleksible kabler på 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-mærket

Skruer og vægpropper er ikke inkluderet i pakken.

 
Produkt information
ProdukttypeLampeholder til lampeskærm
MiljøUdendørs, Indendørs
KontaktNej
BeskyttelsesindeksIP44
MaterialeTermoplast
FatningE27
Download PDF

16 andre produkter i den samme kategori:

Menu