Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BAPMSWFLGU

Fermaluce Flex 30 Pastel lampe med mini rose med afbryder og mini spotlight GU1d0

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

580,30 DKK

- +

Hvis du har brug for at udvikle en hvilken som helst lyskilde til en lampe, er denne Fermaluce perfekt til dig. Du behøver ikke at rive vægge ned eller skille eksisterende elektriske systemer ad takket være rosen med indbygget afbryder. Alt du skal gøre er at installere den i en allerede eksisterende lyskilde og styre den med en simpel tænd/sluk-betjening.

Takket være den justerbare 30 cm lange Flex-forlænger og takket være GU1d0-spotlampen er denne lampe ekstremt funktionel: Du vil kunne forme den som du vil og så mange gange du vil, og rette lysstrålen derhen, hvor du har brug for den. Et perfekt svar på mange scenarier, f.eks. at læse en bog i sengen, når din partner allerede sover ved siden af dig.

Denne lampe fås i 4 pastelfarver: sennep, petrol, babyblå og græsgrøn. Delikate og strålende toner, der er nemme at matche både med varme nuancer som brun eller træ eller med koldere, mere neutrale toner som grå eller hvid. Til at bringe liv i ethvert rum.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Produkt information
 • Download brugsvejledning
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn Returpolitik
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampen er sammensat af:

Mini rose: Ø 83 mm, højde 25 mm, huldiameter 10 mm, materiale: metal, loftslåsebøjle
enpolet afbryder 0/I sort

Flexarm med tekstilfinish og metalterminaler: længde 30 cm; Ø 10 mm, i udvalgt finish

Mini LED Gu1d0 spotlight, i udvalgt finish: Ø 44 mm, højde 76 mm, nominel spænding 250 V, nominel strøm 2kV, trykkabelklemmer 0,5 mm2:0,75 mm2, certificeringer:: Ø 44 mm, højde 76 mm, nominel spænding 250 V, nominel strøm 2kV, trykkabelklemmer 0,5 mm2:0,75 mm2, certificeringer: 1: EN60838-1:2017+A1

Pærespot [CAGU10R11]: LED, 3.2W, 260 Lm, 2700 K, Mini GU10 (MR11), F, Ø 34.5mm, højde 46mm, ikke dæmpbar

 
Produkt information
StemningColorful, Modern
ProdukttypeVæg- eller loftslampe
MaterialeMetal
FatningGU10
LjuskällaJa
DæmpbarNej
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDirekt
SmartNej
Åbningsstråle36°
Farvetemperatur2700°K
Lumen260 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu