Chat with us, powered by LiveChat

EIVA: det første gør-det-selv IP65 udendørs belysningssystem

Vand har aldrig været et naturligt miljø for lys. Indtil i dag. Skab din udendørs belysning med garanteret Creative-Cables kvalitet.

Hvorfor vælge EIVA?

VAND- OG REGNTÆT

Hjertet i EIVA er verdens første kablede E27 IP65-lampeholder med kabel: Takket være den specielle isolerende gel indeni og en vandtæt membran på pæren kan denne lampeholder modstå regn og storm i fuld sikkerhed.

DESIGNET TIL UDENDØRSAREALER

EIVA-belysningssystemet er designet, konstrueret og patenteret af Creative-Cables og giver dig mulighed for at belyse dine udendørsarealer, din have, din terrasse, din gårdhave, din udendørs siddeplads i din restaurant eller bar.

KAN TILPASSES 100 %

Du kan købe de enkelte komponenter til at skabe din udendørs belysning eller bede os om at skabe en lampe til dig og modtage den allerede monteret og klar til at blive installeret. Hvert enkelt element kan vælges, ændres og kombineres efter dine behov og præferencer.

Fermaluce EIVA

LAMPER KLAR TIL AT BLIVE INSTALLERET

Takket være EIVA-lamper kan du ændre udseendet af dine udendørsarealer med sikkerhed for et produkt fremstillet i Italien, der er fuldstændig vandafvisende. Hver lampe er fremstillet af soft-touch silikonekomponenter og fås i en række forskellige farver. Ændr længden på kablet, tilbehør og farvekombinationer for at tilpasse den efter dine behov.

Tilgængelige modeller er:

  • - Bærbare udendørs plug-in lamper, også kendt som Snake, fås i Pastel- eller Elegant-linjerne, med enten en synlig pære eller en komplet skærm, som kan tilpasses fuldt ud ved hjælp af CONFIGURATORen.
  • - Væglamper, Fermaluce fra kollektionerne Pastel eller Elegant, med en synlig pære eller skærm. Ideel som funktionel belysning til terrassen eller badeværelset.
  • - Enkeltstående pendellamper fra Pastel- eller Elegant-kollektionerne, med en synlig pære eller komplet med skærm. Hver version kan også købes komplet med en decentralisator, perfekt til dem, der har væglamper, men drømmer om en loftslampe.

LOFTSROSET ELLER STIK?

Til at starte med kan du enten vælge en loftsroset eller en stikkontakt. Med EIVA IP65 loftsroset i soft-touch-silikone med ét hul kan du skabe helt vandtætte pendler, væglamper eller guirlander. Og med det fugtbestandige IP44-stik kan du skabe indstikslamper, der kan bruges, når og hvor du vil.

VÆLGE LAMPEHOLDER

EIVA 1- eller 2-vejs lampeholdere er fremstillet af sort eller hvid termoplast og er vandafvisende: de kan rumme både synlige pærer og lampeskærme med E27-sokkel. I versionen med en enkelt indgang kan de købes i en nøgen version eller med et soft touch silikoneovertræk, der fås i to former og flere farver.

TILSLUT FLERE LAMPER

Hvis du ønsker at belyse flere steder i dit udendørs område, kan du drage fordel af EIVA 3, IP65 T-forbindelsen til 100 % vandtætte dekorative installationer i store områder. Skab en guirlande, forbind flere ophæng eller skab et gitter: Du bestemmer selv konfigurationen og afstanden mellem lyspunkterne.

EIVA-3

VÆLGE KABEL

Creative-Cables udendørs kabler er designet til at give dig mulighed for at skabe sikker udendørs belysning, der er skræddersyet til dine behov, og som er vand- og regntæt. Vælg mellem naturmaterialer som jute og hør eller de lyse farver i silkeeffektbeklædningen for at give dine udendørs lamper et unikt præg.

FÅ INSPIRATION

EIVA PASTEL

Eiva-3 - Forbindelse

Snake EIVA Swing

EIVA PASTEL

EIVA ELEGANT

Fermaluce EIVA


Menu