Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-S02

Lineær gennemsigtig LED-pære S14d - 500 mm lang 7W 620Lm 2700K dæmpbar - S02

BB-S02

Ny vare

Tilgængelig

461,50 DKK

- +

Med en aflang og charmerende form, giver den 50 cm lange LED-lineærpære med transparent glas en varm og ensartet lysstyrke langs hele længden og reducerer skyggeområder til et minimum.

Hvilke egenskaber har denne pære?

Denne 50 cm lange transparente S14d lineære pære har en central sokkel. Perfekt til at oplyse alle dine områder, er den ideel sammen med esse14-pæresoklen. Den kan dæmpes, hvilket betyder, at dens lysstyrke kan justeres, og denne rørformede pære har en varm farvetemperatur (2700K) og takket være dens 620 Lm bidrager den til at skabe en lige så indbydende og effektiv belysning.

Hvilken overflade har den 50 cm lange S14d-lineær LED-pære?

Denne pæres transparente overflade og dens høje farvegengivelsesindeks (CRI) på 90 gør denne pære til det rigtige valg for dem, der søger en produkt, der garanterer klare og skarpe synsoplevelser.

I hvilke omgivelser yder disse pærer maksimalt?

Lineære LED-pærer er perfekte, når de er placeret enkeltvis over et spejl eller ved siden af et billede eller kan være en del af sammensatte design og tilføje charme til et rum.

Er denne pære energibesparende?

Brugen af kun 7 watt energi gør denne LED-pære til det rigtige valg for dem, der ønsker at spare på energiomkostningerne. Derudover reducerer den lange levetid på pæren, som overstiger 15.000 timers brug, behovet for hyppig udskiftning.

For at dæmpe en LED-pære kræves en specifik dæmper eller den nye generation af universelle dæmpere. Du kan finde et udvalg af både væg- og infrarøde dæmpere i den dedikerede sektion på vores hjemmeside.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information
Form: lineær
Fatning: S14d
Diameter: 30 mm
Længde: 300 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 6 W
Energiklasse: G
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 470 Lm
Dæmpbar: Ja

Vores dæmpbare lyskilder med lige filamenttråd kan fungere med alle IGBT-dimmere.

Valg af enhed: Når du vælger en dimmer, bør du tage hensyn til den maksimale effekt og for at undgå flimmer og eventuelle skader bør du også kontrollere den minimale effekt.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningS14d
Diameter30 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseF
FormularLinear, Linear
Åbningsstråle360°
Lumen620 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasTransparent
Download PDF

6 andre produkter i den samme kategori:

Menu