Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-S12

LED lineær porcelænseffektpære S14d - 500 mm lang 7W 560Lm 2700K dæmpbar - S12

BB-S12

Ny vare

Tilgængelig

506,60 DKK

- +

Takket være et rent og raffineret design, sikrer lineære LED-pærer en jævn belysning uden nogen form for skyggeområder.

Hvad er egenskaberne ved disse LED-pærer?

Disse lineære pærer har en central sokkel og en længde på 50 cm. De er ideelle til at give lys til dine rum og perfekte til at kombinere med S14d-fatningen. Disse rørformede pærer kan dæmpes, det vil sige, de kan justeres i lysstyrke, og de har en varm farvetemperatur (2700K) og takket være deres 560Lm, sikrer de en indbydende og afslappende belysning.

Hvad er finishen på denne pære?

Porcelænseffekten på glasset udsender en ensartet og jævn lys og gør pæren særlig elegant, hvilket tilføjer en stilfuld touch til ethvert rum, hvor den er installeret. Den høje farvegengivelsesindeks (CRI) på 90 sikrer en klar og skarp vision og hjælper dig med at skabe den rette atmosfære i ethvert rum.

Hvor passer disse pærer godt ind?

Lineære LED-pærer er ideelle alene over et spejl eller ved siden af et billede eller de kan indgå i komplekse sammensætninger, der giver personlighed til et rum.

Er det en energibesparende pære?

Brugen af kun 7 watt energi gør denne LED-pære til det rigtige valg for dem, der ønsker at spare på energiomkostningerne. Den porcelænseffekt lineære LED-pære har også en lang levetid på over 15.000 brugstimer, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning.

For at dæmpe en LED-pære kræves en specifik dæmper eller den nyeste generation af universelle dæmpere. Du kan finde et udvalg af både væg- og infrarøde dæmpere i den dedikerede sektion på vores hjemmeside.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampe type: LED
Form: lineær
Fatning: S14d
Diameter: 30 mm
Længde: 500 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklasse: G
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 560 Lm
Dæmpbar: Ja

Vores dæmpbare pære med lige filamenttråd kan fungere med alle IGBT-dimmere.

Ved valg af dæmper skal den maksimale og minimale effekt tages i betragtning. Hvis den regulerede effekt er under den mindste effekt i specifikationerne, kan brugeren blive påvirket af flimmer og/eller skades.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningS14d
Diameter30 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseG
FormularLinear, Linear
Åbningsstråle360°
Lumen560 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasPorcelæn
Download PDF

6 andre produkter i den samme kategori:

Menu