Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKSI-LB01

Bærbar lampe i SI! 5-volt gaveæske

Ny vare

Tilgængelig

289,20 DKK

- +

Hvis du er på udkig efter en innovativ og designeret gave, er SI! den bærbare lampe i gaveæske den rette løsning for dig. Denne 5-voltslampe med sin unikke teknologi (patentanmeldt) fås nu også i en eksklusiv emballage, der kan bruges som etui, hvilket gør den til en imponerende gave.

Hvad betyder en 5-volt-lampe?

Den 5 volt-teknologi, som SI! lampen anvender, gør den ekstremt alsidig og nem at bruge, da den kan forsynes med strøm via et hvilket som helst USB-C-kabel. Det betyder, at du kan tilslutte denne lampe til enhver enhed med en USB-C-port, f.eks. en bærbar computer, powerbank eller en adapter til en stikkontakt, for at tænde den. På den måde kan du bruge SI! lampen hvor som helst, uden at du behøver at bekymre dig om at lede efter en stikkontakt.

Hvad er det, der er så specielt ved denne lampe?

Men det er ikke det hele: Med SI! lampen har vi også tænkt på planeten. Faktisk er der ikke kun blevet tilføjet noget, som ikke er nødvendigt - ikke engang kablet, som vi allerede er omgivet af - men hver enkelt komponent kan nemt skilles ad og genbruges eller genanvendes. Manglen på batterier gør den også ekstremt let og håndterbar, så du kan tage den med dig overalt, hvor du går. Denne version leveres også med en særlig gaveæske af pap med metalbund. Denne helt plastikfrie emballage er designet til at blive genbrugt som et hylster til lampen, hvilket gør produktet endnu mere let transportabelt, bæredygtigt og miljøvenligt.

Du kan også genbruge kassens metalbund som stander til din SI! lampe, så du får et endnu mere personligt og komplet produkt.

Hvad er stilen på denne 5-volt-lampe?

SI! lampen er ikke kun praktisk, den er også yderst elegant. Denne gaveindpakkede version af den bærbare lampe fås i sort og hvid og passer perfekt ind i enhver indretning, fra minimalistisk til klassisk. Lampen er også udstyret med en 5-voltspære i form af Edison ST64, som garanterer et varmt og hyggeligt lys, der er ideelt til at skabe en afslappende atmosfære i alle omgivelser: fra stuen til terrassen, forbi græsplænen, hvor din eftermiddagspicnic er kommet sent på aftenen.

Hvis du leder efter en bærbar lampe til en uventet, elegant og usædvanlig gave, er SI! lampen det perfekte valg.Oplev her alle de andre versioner, som SI! 5 volt lampen fås i og alle de pærer, den er kompatibel med.

Bemærk: Ikke kompatibel med Lightning-stikket fra Apple, som stadig findes på iPhone- og nogle iPad-modeller. Brug et kabel med USB-C/USB-C- eller USB-A/USB-C-stik.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Den gaveindpakkede lampe består af:

SI! lampeholder i den valgte finish:

  • Mål: Ø 50 mm, h 78 mm
  • Fatning: E27 max 4W
  • Nominel spænding: 5V
  • Klasse: III
  • Certificeringer: CE

Pære [BB-B01]: LED, E27 ST64, 5V, 1,3W, 80Lm, 2500K, Ø 64mm, h 140mm

Gaveindpakning:

  • Mål: Ø 81 mm, h 210 mm
  • Papkasse med metaldæksel i den valgte farve

Bemærk venligst: Kabel medfølger ikke - Der kræves en ekstern 5V strømkilde for at drive lampen.

 
Produkt information
StemningModern
ProdukttypeBordlampe
MaterialeMetal
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2500°K
Lumen80 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

4 andre produkter i den samme kategori:

Menu