Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BFIN272L04-SST

Væglampe i træ med to-polet stik

Ny vare

Tilgængelig

566,60 DKK

- +

Fra foreningen af Snake, plug-in-lampen fra Creative-Cables, og Pinocchio, vores træstativ, kommer trævæglampen, der er perfekt til at tilføje et strejf af elegance og originalitet til ethvert rum.

Hvad er så specielt ved denne lampe?

Snake består af en naturlig træholder, et Creative-Cables tekstilkabel, et stik og en kontakt. Det, der gør den til en original væglampe, er holderen kaldetPinocchio, der er designet på en sådan måde, at den kan bruges til lamper, der allerede er tilsluttet: Kablet behøver ikke at gå gennem huller, men vikles rundt om de riflede træstøtter, der passer i begge ender. Pinocchios arm, der er lavet af 100% italiensk træ, er bevægelig og kan fastgøres i tre forskellige højder for at give det ønskede æstetiske resultat. Takket være denne funktion tilpasser den sig perfekt til enhver indretning, klassisk eller moderne.

Hvor kan denne lampe placeres?

Med denne løsning kan du skabe originale og funktionelle belysningspunkter uden begrænsninger i forhold til det eksisterende elektriske system. Denne væglampe i træ er faktisk udstyret med et tekstilkabel og stik, og du behøver ingen elektriske færdigheder for at installere den. Du skal blot sætte lampen i den nærmeste stikkontakt og sætte den fast på væggen i dit rum.

Hvilke miljøer er denne lampe egnet til?

Denne væglampe er designet i en minimalistisk og elegant stil, perfekt til dem, der elsker rent og raffineret design. Træet giver lampen et strejf af varme og originalitet og gør den til et kunstværk i sig selv.

Kort sagt, hvis du leder efter en væglampe i træ med et originalt og elegant design, er dette det perfekte valg for dig. Med sin Pinocchio-støttestruktur giver denne lampe dig mulighed for at skabe funktionelle og originale lyspunkter uden at skulle ændre dit eksisterende elektriske system på nogen måde. Takket være den nemme installation er det den ideelle løsning til dem, der leder efter en væglampe med et unikt og moderne design.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

SnakeBis ledning med træfatning og elektrisk kabel:

  • 2,5 m tekstilkabel 2x0,75 RN06 Juta (100 cm fra stik til kontakt + 150 cm fra kontakt til træfatning)
  • E27 fatning i glat termoplastisk materiale med træskål i den valgte finish, maksimalt 57W, ⌀ 50 mm, h 95 mm
  • Bipolær kontakt
  • Europæisk 2-pol stik 10A

Pinocchio: vægbeslag i bøgetræ

  • Beslagets dimensioner: højde: 24,5 cm, bredde: 3,5 cm, dybde: 3,9 cm
  • Armens dimensioner: længde: 24,5 cm, bredde: 1,4 cm, dybde: 1,2 cm

Bemærk:

  • Maksimal udstrækning på beslaget: 27,2 cm
  • Maksimal bæreevne: 2,3 kg

Lavet i Italien

Pære [BB-P04]: LED, Globo G125 E27, porcelænseffekt, 220/240V, 7W, 640 LM, 2700K, Klasse F, bredde 125 mm, højde 178 mm, dæmpbar

CE-certificeret

Download PDF

1 andre produkter i den samme kategori:

Menu