Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BFIN272-SST

Væglampe i metal med to-polet stik

Ny vare

Tilgængelig

570,50 DKK

- +

Hvis du leder efter en moderne og tilpasningsdygtig væglampe, er denne metal lampe, der opstår fra foreningen af vores plug-in lampe Snake og træstøtten Pinocchio, måske det perfekte valg for dig.

Hvad gør denne lampe særlig?

Dens to særlige træk gør den unik og adskiller den fra alle andre.

  • Takket være Creative-Cables signaturtekstil-ledning, stikket og kontakten, kan du nemt oplyse ethvert hjørne af dit værelse uden behov for komplicerede installationer med denne lampe. Alt, hvad du behøver, er en strømstik, og du er klar.
  • Støtten kaldet Pinocchio er designet til at gøre det muligt at montere lamper, der allerede er klar, uden at skulle lave huller i væggen. Ledningen er viklet rundt om de rillede træstøtter i begge ender af støtten for en nem og hurtig installationsproces. Derudover kan Pinocchios arm justeres til tre forskellige højder for at opnå det ønskede æstetiske resultat.

Dette løsning giver dig mulighed for at skabe en original og funktionel lyskilde uden at ændre på den eksisterende elektriske installation. Alt hvad du skal gøre, er at tilslutte lampens stik til den nærmeste stikkontakt og fastgøre lampen til dit værelses væg.

Hvilke farver er denne lampe tilgængelig i?

Denne metal væglampe fås i forskellige finishes, både farverige og legende samt minimalistiske og elegante, for at imødekomme alle smag og indretningsbehov. Valget af den rigtige finish kan bidrage til at skabe den perfekte atmosfære i dit rum, uanset om det er dæmpet belysning for en romantisk atmosfære eller intens belysning for et lyst studie. Du kan også matche denne metal væglampe med enhver lysekrone for et koordineret og imponerende resultat.

Kort sagt, hvis du leder efter en nem at installere, alsidig og moderne væglampe, er Snake i metal det rette valg for dig. Takket være Pinocchio-støtten kan du skabe en original og funktionel lyskilde uden bindinger til den eksisterende elektriske installation. Derudover giver valget af forskellige finishes dig mulighed for at tilpasse Snake til din indretningsstil.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

SnakeBis ledningsnet med lampeholder i metal og elektrisk kabel:

  • 2,5 m tekstilkabel 2x0,75 i valgt finish (100 cm fra stik til kontakt + 150 cm fra kontakt til fatning)
  • E27-lampeholder i glat termoplastisk materiale med metalfatning i den valgte finish, maks. 57W, ⌀ 42 mm h 62 mm (til lampeholderkit-finish sort, hvid og satin-finish titanium) ⌀ 43 mm, h 67 mm (til lampeholderkit-finish blåt sukkerpapir)
  • dobbeltpolet afbryder i den valgte finish
  • 2-polet 10A europæisk stik i valgt finish

Pinocchio: vægbeslag i bøgetræ

  • Stativets mål: højde: 24,5 cm, bredde: 3,5 cm, dybde: 3,9 cm
  • Armens mål: længde: 24,5 cm, bredde: 1,4 cm, dybde: 1,2 cm

Opmærksomhed:

  • maksimal udstrækning på stativet: 27,2 cm
  • maksimal vægt, der kan bæres: 2,3 Kg

Made in Italy

Pære til afslutning af lampesokkelkit i sort og sukkervandblå [BB-P04]: LED, Globe G125, E27, porcelænseffekt, 220/240V, 7W, 640 LM, 2700K, Klasse F, bredde 125 mm, højde 178 mm, dæmpbar
Pære til afslutning af lampesokkelkit i mat hvid [BB-C07]: LED, Globe G125, E27, Gold, 220/240V, 4W, 250 LM, 1800K, bredde 125 mm, højde 178 mm, dæmpbar
Pære til afslutning af lampesokkelkit i satin-titanium [DL700179]: LED, Globe G125 E27 Smoky, 220/240V, 5W, 120 LM, 1800K, bredde 125 mm, højde 175 mm, dæmpbar

CE-certificeret

Download PDF

1 andre produkter i den samme kategori:

Menu