Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables ARCHETTO

Archet(To), transparent vægfixtur til pendellamper

ARCHETTO

Ny vare

Tilgængelig

195,70 DKK

- +

Archet(To) er Creative-Cables patenteret og er en made in Italy løsning til at skabe en pendellampe, der kan hænge, hvor som helst du ønsker. Dens form, der ligner en bue (et beslag? Et smil?), gør det muligt at hænge en lampe på en væg, selv med en lampeskærm med en maksimal diameter på 70 cm og en 3.365 maksimal vægt: Archet(To) bøjes efter vægten den bærer!
Det vil ikke være svært at finde et godt sted for Archet(To): takket være dens lette struktur i gennemsigtigt polycarbonat, passer den nemt til ethvert miljø.
For at få det til at fungere, behøver du ikke et nærliggende udtag: Vælg blot et ledningssæt fra Creative-Cables, såsom Snake, og vælg den farve du foretrækker blandt de mere end 100 nuancer til rådighed.
For at montere Archet(To) på en væg, kan du bruge en af de dertil egnede baser.

Bemærk! Pære, trætilbehør og ledning medfølger ikke.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Archet(To), transparent vægfixtur til pendellamper.
Made in Italy.

Dimensioner:
Højde: 40 cm
Width: 4 cm
Maksimal afstand fra væggen: 40 cm
Maksimal vægt: 3,375 kg
Kompatibel med alle vores standard tekstilledninger 2x0,75 (Rund) og 3x0,75 (Rund og Snoet).
Bemærk! 2x0,75 ledninger er certificeret for 2,25 kg maksimal vægt; 3x0,75 ledninger er certificeret for 3,375 kg maksimal vægt.

Archet(To) er et patenteret produkt; Som blev født af en ide af Achille Novarino og blev designet af Albo Design studio.

Download PDF

Tilbehør

13 andre produkter i den samme kategori:

Menu