Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPBOXGER

Schuko-stikdåse i porcelæn

Ny vare

Tilgængelig

175,10 DKK

- +

Den 4-udtags koplingsboksen i porcelæn til synlige elinstallationer er det perfekte valg for dig, der ønsker en elektrisk installation med et vintage-udseende, der samtidig er tryg og sikker. Porcelæn er et højkvalitets og holdbart materiale, der garanterer lang levetid.

Hvad menes der med en koplingsboks?

En koplingsboks er en komponent i en elektrisk installation, der gør det muligt at distribuere elektrisk energi til forskellige brugspunkter. Det er en kasse, der indeholder en række elektriske forbindelsesklemmer, der giver mulighed for at tilslutte elektriske kabler på en sikker og effektiv måde.

Det vægmonterede Schuko-stik i porcelæn er en elektrisk komponent fremstillet af høj kvalitetsmateriale, som garanterer sikkerhed og holdbarhed. Dette stik med nominel spænding på 250V kan understøtte en strøm på op til 16A og er udstyret med en Schuko-stik, der muliggør tilslutning af elektriske enheder med topolige stik og jordforbindelse.

Hvad menes der med et Schuko-stik i porcelæn?

Et Schuko-stik i porcelæn er et topoligt og jordet elstik fremstillet i hvidt eller sort porcelæn. Denne type stik bruges ofte i hjemmemiljøer eller i sammenhænge, hvor der kræves høj sikkerhed og holdbarhed, da porcelæn er et materiale, der er meget modstandsdygtigt over for varme og mekanisk belastning. Takket være dens form, elegante design og en skøn glans og renhed kan den også bruges som dekorativ detalje i moderne og raffinerede miljøer.

Hvilke fordele giver et Schuko-stik i porcelæn?

Porcelæn er et meget stærkt materiale, der kan modstå høje temperaturer og korrosion. Af disse grunde bruges porcelæn ofte til fremstilling af elektriske produkter og komponenter, som f.eks. stik, isolatorer og koblingsdåser.

Hvilke sikkerhedsfunktioner har det vægmonterede Schuko-stik i porcelæn?

Denne stikkontakt er udstyret med beskyttelsesskærme for at forhindre utilsigtet og forsætlig kontakt med de aktive dele, hvilket garanterer højeste sikkerhedsniveau. Derudover er porcelæn et isolerende materiale, som forhindrer indtrængen af elektrisk strøm mellem forskellige komponenter i en installation, hvilket yderligere øger sikkerheden mod kortslutninger i et standardiseret system.

Hvorfor vælge en Schuko-stikkontakt i porcelæn?

Tilgængelig i hvid eller sort, er Schuko-stikkontakten det perfekte valg for dig, der ønsker at skabe et retro-look på din elektriske installation uden at skulle gå på kompromis med sikkerhed og funktionalitet. Takket være dens konstruktion i porcelæn, som er finere og mere holdbart end keramik, er denne stikkontakt modstandsdygtig og holdbar over tid og garanterer høj sikkerhed. Derudover er den nem at installere på væggen og bruge, takket være dens ergonomiske form og dens standard Schuko-stik.

Er Schuko-stikkontakter i porcelæn egnet til alle typer hjem?

Disse Schuko-stikkontakter er velegnede til alle typer hjem, da de er kompatible med de fleste elektriske systemer. De er designet til at garantere maksimal sikkerhed og pålidelighed og anvendes ofte både i hjemmet og i professionelle sammenhænge. Derudover er porcelæn et holdbart og modstandsdygtigt materiale. Det er dog vigtigt at kontrollere kompatibiliteten med det elektriske system i dit hjem, inden du installerer en Schuko-stikkontakt i porcelæn. Hvis du er i tvivl, anbefales det at konsultere en professionel elektriker.

Til sidst er vægmonterede Schuko-stikkontakter i porcelæn det perfekte valg for dig, der ønsker en sikker og holdbar elektrisk stikkontakt og som elsker tilbehør med et vintage-look, perfekt til at skabe en gammeldags atmosfære i hjemmet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Schuko stikkontakt 2P+T 16A i porcelæn til vægmontering (italiensk/tysk stik):

  • Mål: Ø 65 mm, h 50 mm
  • Farve: hvid eller sort
  • CE-mærket
  • Nominel spænding: 250 Volt AC
  • Frekvens: 50-60 Hz
  • Nominel strøm: 16 A
  • Tilslutningstype: skrueterminal

Vægmontering - Skruer og plugs medfølger

BEMÆRK:

  • Beregnet til indendørs brug
  • Installeret af en certificeret og autoriseret elektriker
  • Kun til brug med belysningsinstallationer eller traditionelle stik
  • Kun til brug med dobbeltisolerede tekstilkabler (såsom Creative-Cables kabler)
  • Den første isolator/vægbeslag skal placeres højst 5 cm fra stikkontakten, afbryderen eller koblingsboksen. De efterfølgende skal placeres med et interval på 80-100 cm
 
Produkt information
MaterialePorcelæn
Download PDF

Tilbehør

20 andre produkter i den samme kategori:

Menu