Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPBOXSW079BIA

Hvid porcelæns drejekontakt/afbryder med sommerfugleformet drejeknap

Ny vare

Tilgængelig

281,30 DKK

- +

Dette er en vintage elektrisk komponent, der bruges til at tænde og slukke en enkelt lampe fra flere forskellige steder ved hjælp af forskellige knapper. Den hvide omkobler i porcelæn med en sommerfugleformet drejeknap er det perfekte tilbehør til at give et vintage touch til et synligt elsystem. Drejeknappen er en karakteristisk del af produktet, der skaber et retro udseende i overensstemmelse med elsystemet.

Hvad betyder omkobler?

En drejestrømafbryder/omkobler er en elektrisk komponent, der anvendes i en installation til at styre strømmen af elektricitet i en eller flere retninger. Med andre ord muliggør omkobleren valg af en specifik energikilde og at afbryde strømmen. I de fleste tilfælde bruges det til at styre belysningen i et rum, f.eks. til at tænde eller slukke en lampe. En hvid drejestrømafbryder/omkobler i porcelæn med en sommerfugleformet drejeknap er et elegant alternativ til at udskifte en almindelig omkobler i et synligt elsystem.

Hvad er forskellen mellem en drejestrømafbryder/omkobler og en strømafbryder?

Både strømafbryderen og omkobleren er elektriske enheder, der bruges til at afbryde eller styre strømmen i en elektrisk kreds. Men der er nogle forskelle.

  • En strømafbryder er en enhed, der er designet til at afbryde eller tillade strømmen kun i en enkelt kreds. Med andre ord kan en strømafbryder åbne eller lukke en enkelt elektrisk kreds. Strømafbryderen kan bruges til at tænde og slukke lamper, stik og andre elektriske enheder.
  • Omkobleren derimod er en multipolær enhed, hvilket betyder, at den er designet til at styre strømmen i to eller flere kredsløb. Omkobleren kan forbinde eller afbryde to eller flere elektriske kredsløb, hvilket giver mulighed for at ændre retningen på strømmen. Med andre ord kan omkobleren bruges til at tænde og slukke en enkelt lampe fra flere steder ved hjælp af forskellige knapper.

Dette produkt kan bruges både som en omkobler og som en strømafbryder, afhængigt af behovene i den elektriske installation.

Hvorfor vælge en drejestrømafbryder/omkobler i porcelæn?

Porcelæn er et fremragende materiale til elektriske installationer, da det er isolerende og varmebestandigt. Derudover er det et materiale, der egner sig særligt godt til indretning og dekoration, hvilket gør denne omkobler til en funktionel og æstetisk smuk tilføjelse til din vægmonterede belysningsinstallation.

Hvad er de tekniske specifikationer for denne omkobler i porcelæn?

Den hvide omkobler i porcelæn med sommerfugleformet drejeknap er ideel til at tænde og slukke en enkelt lampe fra flere steder ved hjælp af forskellige knapper. Dette betyder, at du kan have mere kontrol over rummets belysning ved at tænde og slukke lampen fra flere punkter uden at skulle bevæge dig fra den ene side af rummet til den anden. Derudover kan denne drejestrømafbryder/omkobler bruges til at genskabe det originale udseende på ældre boliger takket være dens kompatibilitet med ældre elektriske installationer.

En original sommerfugleformet drejeknap.

Den sommerfugleformede drejeknap er en karakteristisk detalje ved denne drejestrømafbryder/omkobler, som gør den særligt original i forhold til almindelige omkoblere med knapper eller regulatorer. Den sommerfugleformede drejeknap giver ikke kun et vintage-look til den elektriske installation, men den er også ekstremt let at bruge. Takket være dens ergonomiske form kan du tænde og slukke lampen med en enkel rotation. Derudover kan du vælge din favoritfarve blandt de tilgængelige, hvilket giver dig stor kreativ frihed.

Alt i alt er den hvide drejestrømafbryder/omkobler i porcelæn med sommerfugleformet drejeknap en funktionel og original komponent, der passer perfekt til ældre elektriske installationer, selv sammen med flettede kabler og stikkontakter i porcelæn. Derudover giver den sommerfugleformede drejeknap et touch af originalitet samtidig med, at den er meget nem at bruge. Hvis du forsøger at genskabe det originale udseende på en ældre bolig eller ønsker at give en vintage-look til din elektriske installation, så er den hvide drejestrømafbryder/omkobler i porcelæn med sommerfugleformet drejeknap det perfekte valg for dig.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Vægmonteret vridestrømafbryder/omskifter 10AX250V i hvidt porcelæn med sommerfugleformet håndtag:

  • Mål: Ø 66.5 mm, h 69 mm
  • Farve: hvid; håndtagets farve: hvid, sort, rød
  • CE-mærket
  • Nominel spænding: 250 Volt AC
  • Frekvens: 50-60 Hz
  • Nominel strøm: 16 A
  • Tilslutningstype: skrueterminal

Vægmontering - skruer og plugs inkluderet

OBS:

  • Til indendørs brug
  • Installeres af en certificeret og autoriseret elektriker
  • Til brug i belysningsinstallationer og installationer med traditionelle stik
  • Anvend kun tekstilkabler med dobbeltisolering (såsom Creative-Cables kabler)
  • Den første isolator/vægbeslag skal placeres højest 5 cm fra stikkontakten, omskifteren eller koblingsboksen. De følgende skal placeres med en afstand på 80-100 cm.
 
Produkt information
MaterialePorcelæn
Download PDF

Tilbehør

20 andre produkter i den samme kategori:

Menu