Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPBASE

Porcelænssokkel til stikkontakter og afbrydere/kontakter

Ny vare

Tilgængelig

141,60 DKK

- +

Porcelænssoklen er et vigtigt tilbehør til dem, der ønsker at skabe en vintage-lignende synlig elektrisk installation. Den er lavet af slidstærkt og holdbart porcelæn og er designet til at blive kombineret med en Creative-Cables porcelænsstikdåse eller -kontakt, selv hvis væggen ikke er helt flad. Den er kompatibel med kraftige kabler og har en indgang og en udgang, så flere produkter i samme serie og/eller flere lyspunkter kan tilsluttes.

Denne base er lavet af det samme porcelæn som alle de andre produkter i serien (fra udtag til afbryderboks), og den er både holdbar og charmerende. Faktisk er porcelæn et materiale, der er populært og værdsat verden over for sin æstetik, holdbarhed og tekniske kvalitet. Dets tusindårige historie vidner om kunsthåndværkernes viden og evne til at skabe en kostbar skat, der stadig formår at bevare fortidens charme.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Porcelænsbase til stikkontakt:

  • Mål: Ø 101 mm, h 24 mm
  • Farve: hvid eller sort

Kompatibel med kraftige kabler: H05VV-F 3x1,50

Dette tilbehør er kompatibelt med alle porcelænsstikkontakter og omkoblere fra Creative Cables.

Små ufuldkommenheder bør ikke tilskrives en fremstillingsfejl, men udgør en karakteristik af produktet og vidner om dets særlige håndværksmæssige fremstilling.

 
Produkt information
MaterialePorcelæn, Porcelæn
Download PDF

Tilbehør

20 andre produkter i den samme kategori:

Menu