Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BINT399

Enpolig, cylindrisk strömbrytare med skjutreglage och jordanslutning

Ny vare

Tilgængelig

59,00 DKK

- +

Den enpolige, cylindriske strømafbryder med skydekontakt og jordforbindelse er en essentiel elektrisk komponent til styring af strømforsyningen. Med sit kompakte og stilrene design, er den meget funktionel og fremstillet af termoplast, hvilket gør den til en pålidelig og bekvem løsning til håndtering af elektrisk strøm. Brug den til at montere en skræddersyet lampe eller udskifte en eksisterende strømafbryder i en gammel lampe.

Den kan bruges med alle 2x0,75 og 3x0,75 runde og flettede kabler fra Creative-Cables.

Denne type af strømafbryder muliggør ekstremt enkel tænding og slukning (af/på-kontrol) og er beregnet til at afbryde fasen (en pol). Tokpolige strømafbrydere derimod afbryder både fasen og nul-lederen (to poler) samtidigt. Generelt er enpolige strømafbrydere ideelle til lav-effekts elektriske apparater, herunder bordlamper eller væglamper med stikprop.

Strømafbryderen med skydekontakt og dens af/på-knap tilbyder en intuitiv og praktisk brugeroplevelse. Kontakten giver mulighed for nem aktivering eller deaktivering af strømafbryderen med blot én bevægelse. Perfekt til at tænde og slukke med én hånd.

Elegant, moderne og stilren: denne strømafbryder har en cylindrisk form, der giver den et unikt udseende, hvilket gør den perfekt til at passe ind i forskellige typer af miljøer og tilføje charme og personlighed. Det er det perfekte valg for dig, der søger et moderne og raffineret design.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Nominel spænding: 250V
Resistiv belastning: 2A
Induktiv belastning: 0,5A
Lampelastning: 0,5A
Nominel strøm: maks. 75W - LED-lyskilder
Terminaler: skrueterminaler
Mål: ⌀ 25 mm længde 72,5 mm

CE-certificeret

Brug - til tilslutning af belysningsapparater med:
Flade kabler H03VVH2-F 2x0,75mm2, runde kabler H03VV-F 2x-3x0,75mm2 og flettede kabler FRRTX 2x-3x0,75mm2
Flade kabler H03V2V2H2-F 2x0,75mm2 eller runde kabler H03V2V2-F 2x-3x0,75mm2 T90°C

BEMÆRK: Før arbejde påbegyndes, skal strømmen afbrydes ved at betjene den generelle afbryder.

 
Produkt information
ProdukttypeVippekontakt
HovedfarveHvid, Svart
Download PDF

27 andre produkter i den samme kategori:

Menu