Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BIP44-E27-1

Væg- eller loftslampeholder E27 - Vandtæt IP44

Ny vare

Tilgængelig

97,40 DKK

- +

Takket være Creative-Cables' patenterede E27-lampeholder bliver det endnu nemmere at oplyse ethvert rum. Dens buede design, dens lille størrelse og dens moderne og essentielle linje giver dig mulighed for at skabe imponerende belysningskompositioner med ekstremt små dimensioner. Der kræves ingen roset, og du kan fastgøre denne E27 lampeholder direkte på væggen eller loftet..

ITakket være en speciel membran, der beskytter dens indre, har denne E27-lampeholder desuden en IP44-beskyttelsesgrad, så du kan bruge den sikkert udendørs - under en baldakin, på en terrasse eller veranda - eller på badeværelset, på eller ved siden af spejlet.

Hvor kan jeg bruge denne lampeholder?

Takket være sin alsidighed kan Creative-Cables' E27 lampeholder bruges i mange forskellige sammenhænge, både inden for og uden for dine lokaler: køkkenet eller terrassen derhjemme, men også venteværelset på et professionelt kontor. Desuden gør dens kompakte design og minimale dimensioner den perfekt til ethvert sted med begrænset plads, uanset om den skal installeres indendørs eller udendørs.

Hvad er fordelene ved at bruge en E27-lampeholder?

Lampeholderen med en E27-fatning er en af de mest almindelige på markedet. En af grundene til dette er dens ekstreme brugervenlighed: Du skal blot sætte pæren i E27-fatningen i lampeholderen, som er en af de mest almindelige på markedet, og så er du færdig. Takket være soklens skrueform er pæren også fastlåst i lampeholderen, hvilket minimerer risikoen for at falde ned og gå i stykker ved et uheld.

En anden fordel ved at bruge en E27-lampeholder er dens fleksibilitet. Takket være dens kompatibilitet med forskellige typer af pærer, er det muligt at bruge den samme lampeholder til mange forskellige belysningsbehov uden at skulle købe nyt tilbehør til hver pære.

Endelig er E27-lampeholderen et ekstremt billigt og let at finde tilbehør..

Hvad betyder det, at denne lampeholder har en IP44-beskyttelsesgrad?

Denne forkortelse angiver lampeholderens beskyttelsesniveau mod indtrængen af støv og fugt. Konkret angiver det første tal 4, at pæreholderen er beskyttet mod faste genstande større end 1 mm, mens det andet tal 4 angiver, at den er beskyttet mod vandsprøjt fra alle retninger. Det betyder, at en udendørs E27-lampeholder med beskyttelsesgrad IP44 er egnet til udendørs brug, hvor den ikke er direkte udsat for vejret, men er beskyttet af en baldakin eller under en veranda, hvor den med sikkerhed kan modstå fugt og forskellige temperatursvingninger.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer:
Termoplastisk lampeholder med PVC-tætninger. Til synlige pærer.

  • E27-tilslutning
  • Spænding 220-240V
  • Klasse II
  • Beskyttelsesgrad IP44
  • Størrelse Ø 50 mm, højde 60 mm
  • Skrueterminaler til stive og fleksible kabler på 0,75-1,5 mm2

Made in Italy

CE-mærket

Skruer og vægpropper er ikke inkluderet i pakken.

 
Produkt information
ProdukttypeLampeholder til nøgen pære
MiljøUdendørs, Indendørs
KontaktNej
BeskyttelsesindeksIP44
MaterialeTermoplast
FatningE27
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu