Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKBS27

Silikone E27 fatningssæt med skjult kabelklemme

Ny vare

Tilgængelig

54,10 DKK

- +

Hvis du leder efter en E27-lampeholder i silikone til dine designede, farverige og sjove pærer, er dette den perfekte løsning. Den er holdbar og lavet af materialer af høj kvalitet, men er samtidig blød, let og fleksibel. Og takket være de 12 farver, den er lavet i, tilpasser den sig nemt til ethvert miljø og garanterer et resultat, der er lige så æstetisk, som det er funktionelt.

Hvorfor vælge silikone?

Det er et materiale med mange fordele. Silikone er holdbart, let, blødt og behageligt at røre ved, men også modstandsdygtigt over for høje temperaturer, kemiske angreb og oxidering, isolerende og praktisk talt uforgængeligt. Og det er netop på grund af disse egenskaber, at det i stigende grad værdsættes og bruges af designere og indretningsarkitekter.

Hvor passer denne lampeholder?

Med E27-silikonefatningssættet med skjult kabelklemme fra Creative-Cables kan du slippe din kreativitet løs i ethvert miljø. Vælg mellem en bred vifte af farver, der passer til din stil: uanset om du vil have et soveværelse med et moderne, minimalistisk look, eller du foretrækker et klassisk køkken i vintage-stil, finder du den perfekte silikonefatning. Du finder også et bredt udvalg af silikone rosetter på vores hjemmeside, så du kan skabe en matchende lampe med stor effekt.

Hvad er fordelen ved denne fatning, hvis man ikke vil bruge den med en pendel, men med en væglampe?

E27-lampeholderen i silikone kan også monteres med et led, en forlænger eller en Creative Flex, dvs. med tilbehør, der kræver en M10x1-gevindstang (inkluderet). Til dette formål er der tilføjet et særligt plasttilbehør til sættet, som skal placeres i stedet for kabelklemmen. Takket være denne komponent vil silikonedækslet bevare en perfekt form i alle typer lamper.

Vælg kvaliteten og stilen i E27-silikonefatningssættet fra Creative-Cables. Tilføj personlighed til dine lamper, og gør dit hjem endnu mere farverigt og hyggeligt.

Flere detaljer

 
Yderligere information

Silikone E27 fatningssæt med skjult kabelklemme:
Diameter: 44 mm
Højde: 92 mm
Øverste hul: 10 mm

Sort glat E27 fatning af termoplast, ENEC-certificeret
Kabeltype og -tværsnit: stift eller fleksibelt med 0,5-2,5 mm² tværsnit.
Technopolymer kabelklemme og M10x1 gevindstang medfølger.

 
Produkt information
ProdukttypeLampeholder til nøgen pære
MiljøIndendørs
KontaktNej
MaterialeSilikone
FatningE27
LampeskærmUtan lampskärm
SmartNej
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Menu