Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKB3D27

E27-fatningssæt i genbrugsplast med 3D-printer

Ny vare

Tilgængelig

108,20 DKK

- +

Holdbarhed og kreativitet lyser op i dine rum takket være Creative-Cables' nye lampeholder. Fremstillet i genanvendt plast og skabt med 3D-printerteknologi for en unik komponent i design, der forener æstetik, holdbarhed og innovation.

En farverig og sjov E27 lampeholder, med en raffineret form og stor personlighed, i fuld Creative-Cables-stil. En smuk produkt med en særlig tekstur - tilgængelig i forskellige nuancer.

Hvad er der særligt ved denne lampefatning?

Der er flere karakteristika, der gør denne lampefatning unik og fanger opmærksomheden i alle de miljøer, den anvendes i:

  • Den unikke form, skabt med 3D-print
  • Texturen med forhøjede koncentriske cirkler
  • De designfarver, den tilbydes i: naturlige eller livlige nuancer, der passer til enhver indretning
  • Den lave miljømæssige påvirkning: Produktet er fremstillet gennem en slank produktionsproces, der ikke kræver oprettelse af forme og er lavet af 100% genanvendt plast fra sporbar kilde.

Genbrugsplast: En positiv økologisk fodspor

En funktion, der gør denne E27 lampefatning endnu mere speciel, er dens produktionsmateriale: genbrugsplast. På denne måde bidrager produktet til at reducere miljøpåvirkningen og fremme cirkulær økonomi. Ved at vælge denne lampefatning hjælper du med at fremme genbrug af materialer og reducere mængden af plastaffald, der ender på lossepladsen.

Hvilke farver fås den i?

Lampefatningen i genbrugsplast fås i forskellige farver. Uanset om du leder efter en diskret og minimalistisk lampefatning eller en mere dristig, vil du finde en nuance, der passer til din stil og dit miljø.

Den ekstra idé

Forskellig fra normale lampeholdere, bliver dette objekt til et dekorativt element, der kan tiltrække opmærksomhed og berige stilen i ethvert rum. Kombiner den med en lige så unik og miljøbevidst lampeskærm som Cablò: du vil opnå et virkelig originalt resultat.

Samlet set er lampefatningen i genbrugsplast, skabt med 3D-printer, et innovativt designelement, der forener æstetik og bæredygtighed. En eklektisk tekstur, en usædvanlig form, genanvendt materiale og et bredt udvalg af farver: denne lampefatning kan forvandle belysningen af rummene, give et strejf af originalitet og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Flere detaljer

 
Yderligere information

Kit lampefatning E27 i 100% genbrugs PLA, med skjult kabelholder:

  • ⌀ 41 mm
  • h 71 mm
  • Øverste hul 10 mm

Lampefatning E27 i glat termoplast, ENEC-certificeret.
Kabelholder i teknopolymer inkluderet.

 
Produkt information
ProdukttypeLampeholder til nøgen pære
MiljøIndendørs
KontaktNej
MaterialeTermoplast
FatningE27
LampeskærmUtan lampskärm
SmartNej
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu