Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPDSI

Farvet silikonependellampe med tekstilkabel

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

255,70 DKK

- +

En farvet silikonependellampe med et essentielt og meget alsidigt design. Den perfekte løsning til at passe ind i ethvert moderne eller nutidigt miljø takket være det brede udvalg af farver, fra klassiske til lyse.

Den farvede silikonefinish og det matchende tekstilkabel gør denne lampe til den ideelle løsning til at bringe livlighed til dine omgivelser. Hav det sjovt med at lege med farver og nuancer. Vælg livlige nuancer for at øge lysstyrken i rummet. Eller hvis du ønsker et blødere resultat, kan du vælge pastelfarver.

Hvor kan man bruge denne silikonelampe?

Takket være dens funktioner og mange forskellige overflader passer den farvede silikonependellampe ind i ethvert rum. Rød, gul, sort, petrol eller i en af de 12 andre nuancer, denne lampe kan være stjernen i køkkenet såvel som i arbejdsværelset eller børneværelset.

Hvorfor vælge silikone?

Silikone er et holdbart materiale, blødt og behageligt at røre ved. Det er modstandsdygtigt over for høje temperaturer, kemiske angreb og oxidering, og det er både let og isolerende. Af disse grunde er det ikke overraskende, at det i stigende grad værdsættes og bruges af designere og indretningsarkitekter, der leder efter et pålideligt og alsidigt materiale til deres kreationer.

Hvilke pærer passer bedst til denne lampe?

Denne pendel kan købes allerede komplet med pære: vi har valgt en transparent G125 globepære, som med sin sfæriske form passer ind i ethvert rum. Alternativt kan du tage et kig på vores sortiment af designer E27 LED-pærer og finde den, der passer til din stil.

En farverig pendel, lavet af holdbare materialer og til en smart pris, som vil blive værdsat af alle elskere af popstil. Pendellampen er perfekt til at give køkkenet personlighed, sætte kulør på spisestuen eller lyse op på børneværelset.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Hængelampe bestående af:

  • 120 cm 2x0,75 stofkabel i den valgte finish
  • silikone-roset i den valgte finish
  • silikone fatningssæt E27 max 53W til synlig pære i valgt finish

CE-certificeret

Pære [BB-E05]: LED, G125, 4W, 470Lm, 2700K, E27, E, bredde 125mm, højde 178mm

 
Produkt information
StemningModern, Colorful
ProdukttypeOphængningslampe
MaterialeSilikone
FatningE27
LjuskällaJa, Nej
DæmpbarNej
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2700°K
Lumen470 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu