Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPDM83FC2L-L7

Loftslampe med røgfarvet kegleformet Ghost-lyskilde

Ny vare

Tilgængelig

1 680,00 DKK

- +

Dekorer dine rum med denne pendel med Ghost-lyskilde, en sand designperle, der kombinerer enkelhed og elegance i en enkelt dekorativ løsning. Denne lampe er designet til at forskønne ethvert miljø og skiller sig ud fra mængden med sin moderne stil og den sofistikerede effekt af lysspil.

Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og har en røgfarvet konisk lyskilde med røgfarvet glas, som spreder et varmt og behageligt lys. Det oplyser ikke kun rummet, men forvandler det og forbedrer dets æstetik med en flygtig, æterisk charme.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn 14 day return policy
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mål:
Längden från taket: Cirka 140 cm - justerbar med våra tillbehör
Takkoppens diameter: 8,3 cm

Belysning:
Fatning: E27
Effekt: 6W
Lumen: 400 Lumen (motsvarar en gammal 40W glödlampa)
Volt: 220-240V
Färgtemperatur: Varmt ljus (1900K)
Lyskildens levetid: 20.000 timer

Erstatningslys: BB-G11

Rengør regelmæssigt med en blød klud og undgå brug af kemikalier, der kan ændre overfladen.

Takkoppens sidohuller er dækkede, men de er lette at åbne og giver dig friheden til at flytte lampen præcis, hvor du vil. Hvis du ønsker at placere den et sted, hvor der ikke er nogen lyspunkt, kan du bruge disse huller til at forlænge eltilslutningen sidelæns. Derudover muliggør de også skabelsen af en elegant komposition med flere lamper. Disse huller gør tilslutningen lettere, hvilket gør det muligt at skabe et ensartet belysningssystem.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu