Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPDM83FC2L-L6

Loftslampe med transparent kegleformet Ghost-lyskilde

Ny vare

Tilgængelig

1 528,50 DKK

- +

Forvandl ethvert rum med vores pendel, et mesterværk af design med en struktur, der er både enkel og elegant. Lampen skaber sofistikerede lysspil og forbedrer ethvert rum takket være dens usædvanlige stil.

Lyskilden er formet på en måde, der giver et varmt og hyggeligt lys. Når den er tændt, afslører den sin dekorative kraft og skaber en atmosfære, der helt sikkert tiltrækker. Pendlen er fuldendt med metaldetaljer og vores ikoniske tekstilkabel.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn 14 day return policy
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mål:
Längd från taket: Cirka 140 cm - justerbar med våra tillbehör
Takkoppens mått: 8,3 cm

Belysning:
Fatning: E27
Effekt: 6W
Lumen: 500 Lumen (motsvarar en gammal 50W glödlampa)
Volt: 220-240V
Lystemperatur: Varmt ljus (2200K)
Lyskildens levetid: 20.000 timer

Erstatningslys: BB-G01

Rengør regelmæssigt med en blød klud og undgå brug af kemikalier, der kan ændre overfladen.

Takkoppens sidohål er tækkede, men de er lette at åbne og giver dig friheden til at flytte lampen præcis, hvor du vil. Hvis du ønsker at placere den et sted, hvor der ikke er nogen lyspunkt, kan du bruge disse huller til at forlænge eltilslutningen sidelæns. Derudover muliggør de også skabelsen af en elegant komposition med flere lamper. Disse huller gør tilslutningen lettere, hvilket gør det muligt at skabe et ensartet belysningssystem.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu