Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BSPM2PAL02

Dobbelt loftslampe med kegleformede lampeskærme i træ

Ny vare

Tilgængelig

1 255,10 DKK

- +

Lad jer fortrylle af denne hængende lampe med dobbelt fald, hvor lampeskærmene i eltræ er de sande hovedroller. Håndlavet i Italien, disse stykker er helt naturlige og ubehandlede: I kan derfor vælge at bruge dem med synlige åretegninger, som fremhæver hvert stykkes unikke karakter, eller tilpasse dem med maling, i en farve der integreres med møblerne.

Denne lampe repræsenterer en perfekt harmoni mellem træ og metal. Lampeskærmen i el, med sin koniske form og det klassiske design håndlavet af en drejer, giver karakter til hele stykket, og fremhæver kvaliteten og unikheden af Made in Italy. Den mini metalrosette med sidehuller og de tekstilkabler, som let kan fastgøres til loftet takket være de medfølgende decentralisatorer, fuldender designet. Ideel til forskellige miljøer, denne lampe beriger ikke kun æstetisk, men tilbyder også et direkte og præcist lys. Dens form er designet til at kanalisere lyset nedad, og sikre optimal belysning uden skygger, ideel til aktiviteter som læsning eller madlavning.

Takket være det lange filament og det varme lys, belyser den foreslåede LED-pære med denne lampe præcist området nedenunder, hvad enten det er et lille bord eller en køkkenbar, kombinerer lang levetid og energibesparelse. Tilpas produktet ved at vælge blandt de forskellige tilgængelige varianter, eller gør det unikt gennem vores konfigurator.

P.S. Vi ved godt, at hvert stykke træaffald har sin værdi: resterne fra drejeprocessen går ikke til spilde, men bliver til pellets til opvarmning af rum.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Dimensioner:
Længde fra loftet: omkring 180 cm - justerbar med vores tilbehør
Lampeskærmens bredde: diameter 30 cm
Lampeskærmens højde (eksklusiv fatning): 14,3 cm

Belysning af hver pære:
Fatning: E27
Effekt: 7W
Lysmængde: 806 Lumen (svarende til en gammel 60W pære)
Spænding: 220-240V
Temperatur: Varmt lys (2700K)
Pærens levetid: 15.000 timer

Udskiftningspære: BB-T02
Udskiftningsskærm: konisk el lampeskærm

For at bevare træets naturlige skønhed anbefaler vi at rengøre lampeskærmen med en klud og undgå at bruge kemikalier, der kan ændre dens overflade.

2 decentralisatorer i den valgte finish

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu