Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables XZ2SILRM04

Ultra Soft - strømkabel i silikone beklædt med blank sort stofbelægning - RM04 rund 2x0,75 mm

XZ2SILRM04

Ny vare

Tilgængelig

34,40 DKK

- +

Tekstilbeklædte elkabler har aldrig været så fleksible: Takket være deres silikonekappe giver Creative-Cables' Ultra Soft-kabler hver ophængt lampe et perfekt fald uden grimme folder.

Hvad er forskellen mellem silikonekabler og traditionelle kabler?

Silikone tekstilkabler er endnu blødere og mere fleksible end traditionelle PVC-kabler, uden at miste ydeevne eller sikkerhed. Det betyder, at du undgår dannelsen af selv de mindste grimme buler.

Hvad er fordelene ved at bruge silikonekabler?

Elektriske kabler beklædt med Ultra Soft-stof er ekstremt fleksible takket være silikonekappen, som giver dem større elasticitet end konventionelle tekstilkabler. Derfor er de ideelle til alle anvendelser, der kræver stor kabelfleksibilitet.

Hvad er ydeevnen for disse sorte kabler?

Det sorte elektriske silikonekabel Ultra Soft er det ideelle valg for dem, der leder efter et højtydende og alsidigt produkt. Silikonebelægningen giver kablet en betydelig elasticitet, bevarer dets styrke og gør det velegnet til mange forskellige anvendelser. Derudover gør den sorte farve det særligt velegnet til brug i elegante miljøer, både kommercielt og i hjemmet. Takket være den ekstreme fleksibilitet giver det sorte stofbeklædte Ultra Soft-silikone-kabel mulighed for at skabe skræddersyede belysningsløsninger, der passer til hvert enkelt projekts behov.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer Ultra Soft-kabel:

Sort stofbeklædt belysningskabel RM04.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR-certificeret.
Overholder EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/UE REACH 1907/2006.
Diameter: 6,8 mm 2x0,75.
Produktet overholder alle italienske og europæiske sikkerhedsforskrifter.

 
Produkt information
AnvendelseUltra Soft Lampeledning
StilRunt
StofViskose
MønsterSolid
HovedfarveSvart
Download PDF

8 andre produkter i den samme kategori:

Menu