Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables XZ2SILRC04

Ultra Soft - strømkabel i silikone beklædt med sort bomuld - RC04 rund 2x0,75 mm

XZ2SILRC04

Ny vare

Tilgængelig

34,40 DKK

- +

Fejlfri, lysende ophæng takket være Creative-Cables' Ultra Soft-kabler. Silikonebeklædningen gør dem endnu mere fleksible, forhindrer grimme knæk og giver mulighed for virkelig fejlfri pendler.

Hvad er forskellen på traditionelle og silikonebeklædte kabler?

Tekstilbeklædte elkabler har aldrig været så fleksible: Silikonekabler er endnu mere elastiske og fleksible end traditionelle PVC-kabler, uden at det går ud over ydeevnen eller sikkerheden. Dette sorte bomuldsbeklædte kabel garanterer derfor perfekte fald og undgår dannelsen af grimme buler.

Hvad er fordelene ved at bruge silikonekabler?

Elektriske kabler belagt med Ultra Soft stof er ekstremt fleksible takket være beklædningen, som giver dem større elasticitet end traditionelle PVC-tekstilkabler. Derfor er de ideelle i alle former for applikationer, der kræver stor kabelfleksibilitet.

I hvilke miljøer fungerer disse sorte kabler bedst?

Det sorte elektriske silikonekabel Ultra Soft er det ideelle valg til dem, der leder efter et højtydende og alsidigt produkt. Silikonebelægningen giver kablet en betydelig elasticitet, hvilket gør det velegnet til mange anvendelser. Derudover gør den sorte farve det perfekt til brug i elegante og stilfulde miljøer, både i erhvervs- og husholdningsmiljøer. Takket være den ekstreme fleksibilitet gør det sorte stofbeklædte Ultra Soft-silikone-kabel det muligt at skabe skræddersyede pendellamper, der passer til det enkelte projekts behov.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer Ultra Soft-kabel:

Bomuldsbeklædt belysningskabel Sort RC04.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR-certificeret.
Overholder EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/UE REACH 1907/2006.
Diameter: 7 mm 2x0,75.
Produktet overholder alle italienske og europæiske sikkerhedsforskrifter.

 
Produkt information
AnvendelseUltra Soft Lampeledning
StilRunt
StofBomuld
MønsterSolid
HovedfarveSvart
Download PDF

8 andre produkter i den samme kategori:

Menu