Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables XZ2SILRC01

Ultra Soft - strømkabel i silikone beklædt med optisk hvidt bomuld - RC01 rund 2x0,75 mm

XZ2SILRC01

Ny vare

Tilgængelig

34,40 DKK

- +

Det er ikke bare simple, overdækkede elkabler: Silikonekablerne fra Creative-Cables kombinerer elegant og raffineret hvid bomuld med en ultrablød kappe. Il risultato? Il cavo elettrico ricoperto in tessuto non è mai stato così flessibile. Til smukke og ekstremt tilpasselige strømkabler uden grimme folder og til perfekte fald i alle pendellamper.

Hvad er forskellen mellem silikonekabler og traditionelle kabler?

Silikone Ultra Soft-kabler er endnu mere elastiske og fleksible end konventionelle kabler med PVC-kappe. Det betyder, at disse kabler undgår enhver "krølleeffekt", samtidig med at de opretholder sikkerheden og den høje ydeevne for alle vores andre kabler.

Hvad er fordelen ved at bruge silikonekabler?

Det elektriske ULtra Soft hvide bomuldsbelagte silikonekabel er ekstremt fleksibelt på grund af dets kappe, som giver det overlegen elasticitet uden at forringe ydeevnen for traditionelle tekstilkabler. Det gør det velegnet til brug i alle applikationer, der kræver betydelig kabelfleksibilitet.

Hvad er ydeevnen for disse hvide kabler?

Den hvide RC01-bomuld, der bruges som kabelbeklædning, giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af dine lamper eller dit belysningssystem til ethvert af dine miljøer. Den raffinerede og charmerende hvide farve vil give en tidløs elegance til dine lysinstallationer i alle rum i dit hjem eller din virksomhed.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer Ultra Soft-kabel:

Hvidt bomuldsbeklædt belysningskabel RC01.
H05SS-F/X 300/500V 2x0,75.
IMQ-HAR-certificeret.
Overholder EN 50525-2-83 RoHS 2011/65/UE REACH 1907/2006.
Diameter: 7 mm 2x0,75.
Produktet overholder alle italienske og europæiske sikkerhedsforskrifter.

 
Produkt information
AnvendelseUltra Soft Lampeledning
StilRunt
StofBomuld
MønsterSolid
HovedfarveHvid
Download PDF

8 andre produkter i den samme kategori:

Menu