Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPARIME27-M

Impero mini-lampeskærm med E27-fatning til bord- eller væglampe

Ny vare

Tilgængelig

110,20 DKK

- +

Den mini Empire-lampe skygge i stof med E27-fatning er den perfekte løsning til små bord- eller væglamper. Med kun en diameter på 14 cm og en højde på 12 cm tilbyder den den tidløse elegance af klassiske lampeskærme, velegnet både til nye kreationer og til at opdatere lamper, som du ønsker at give nyt liv.

Hvilke egenskaber har denne lampeskærm?

Takket være E27-fatningen er den mini Empire-lampe skygge kompatibel med de fleste lampeholdere med E27-fatning. De forskellige farver, det brede udvalg af stoffer (fra hør til fløjl), og den glatte eller plisserede tekstur gør den velegnet til enhver indretning.

Hvilken type lamper passer bedst til denne lampeskærm?

Enhver lille skrivebordslampe eller væglampe, enten traditionel eller trådløs (som f.eks. de bærbare lamper Cabless11 og Cabless12), kan forbedres med denne mini Empire-lampeskærm. De naturlige farver, som denne stoflampeskærm tilbydes i, er ideelle til klassiske og raffinerede kreationer, der beriger ethvert rum, fra spisestuen til soveværelset.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mini Empire lampeskærm i stof. Tekniske specifikationer:

Materiale: Stoftæppe påført plastfolie for at sikre konsistens
Fatning: E27
Diameter: 14 mm
Højde: 12 mm

Bemærk: Pære og fatning medfølger IKKE.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu