Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BDD24GE

Ellepì 'Kaleidoscope' flad minilampeskærm med geometriske mønstre, diameter 24 cm - Made in Italy

Ny vare

Tilgængelig

132,80 DKK

- +

Skab en magisk eksplosion af farver i dit hjem med "Kaleidoscope"-kollektionen. Lampeskærmene med deres levende geometriske mønstre hylder glæden og giver en dynamisk og stimulerende visuel effekt. Hvert design er som et indviklet puslespil af farverige nuancer og skarpe linjer, der fanger opmærksomheden og forvandler belysningen i hvert rum til en unik og farverig oplevelse.

Hver flad lampeskærm har en diameter på 24 cm, hvilket gør den ideel til både lofts- og væglamper. Den innovative brug af Dibond®, et stærkt og alsidigt materiale, sikrer holdbarhed, modstandsdygtighed over for tidens påvirkninger og tilpasningsevne til forskellige miljøer, både indendørs og udendørs. Lampeskærmene fra "Kaleidoscope"-kollektionen er designet og fremstillet i Italien og indtager rollen som hovedpersoner i rummet med deres balance mellem æstetisk dristighed og praktisk funktionalitet.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn Returpolitik
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mål:
Diameter: 240 mm
Centralt hul: 43 mm
Tykkelse: 3 mm
Vægt: 157 g

Material: Dibond®

Sokkel: E27

100% produceret i Italien

Ellepì mini-lampeskærmen er dekoreret på den ene side og hvid på den anden.

Brug en blød klud til at rengøre Dibond® lampeskærme og undgå aggressive eller slidende rengøringsmidler.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu