Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BDD24AN

Ellepì flad minilampeskærm med jungledyr fra "Wildlife Whispers", diameter 24 cm - Made in Italy

Ny vare

Tilgængelig

132,80 DKK

- +

Oplev den vilde atmosfære og medfødte elegance i kollektionen 'Wildlife Whispers'. Hver lampeskærm er som en visuel historie, hvor dyrelivet er nedsænket i naturen, og eksotiske væsener afslører sig blandt træernes løv.

Disse flade minilampeskærme med en diameter på 24 cm gør lyset til en oplevelse, en rejse til drømmeagtige steder, hvor majestætiske giraffer græsser mellem frodige træer, og nysgerrige lemurer slentrer rundt mellem grenene. Ikke bare tilbehør, men små malerier, der bærer essensen af det vilde liv og former ethvert miljø med en følelse af eventyrlig skønhed. Disse Dibond®-lampeskærme er fremstillet i Italien og er holdbare og klar til at udfordre tiden og tilpasse sig både indendørs og udendørs miljøer for at fortælle deres historie.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mål:
Diameter: 240 mm
Centralt hul: 43 mm
Tykkelse: 3 mm
Vægt: 157 g

Materiale: Dibond®

Sokkel: E27

100% produceret i Italien

Ellepì mini-lampeskærmen er dekoreret på den ene side og hvid på den anden.

Brug en blød klud til at rengøre Dibond® lampeskærme og undgå aggressive eller slidende rengøringsmidler.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu