Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKSPOTLE27

Tub-E27, træskærm til spotlampe med E27 dobbelt ringfatning

Ny vare

Tilgængelig

255,70 DKK

- +

Tub-E27 er en lampeskærm i bøgetræ, specielt designet til spotlights med en E27-fatning og dobbelte skærmringe. Nu har designelskere mulighed for at eksperimentere med forskellige lyskilder, så de kan lege med farvetemperaturer og lysstyrkeniveauer. Lampeskærmen, der er fremstillet i Italien, er meget alsidig og perfekt til at skabe stærk og retningsbestemt belysning i miljøer, hvor man ønsker en fremtrædende spotbelysning. Uanset om den bruges i en minimalistisk væglampe eller en imponerende lysekrone, har dette produkt et unikt design, der fanger øjet.

Tub-E27 er det optimale valg for dem, der leder efter en fleksibel belysningsløsning, som kan tilpasses forskellige stil- og funktionskrav. Den er fremstillet af holdbart og stærkt bøgetræ og kombinerer robusthed med en stilfuld æstetik. Den kan tilpasses, så du kan vælge mellem det naturlige look eller tilføje dit eget personlige præg gennem lakering. Og med fokus på bæredygtig produktion omdannes træaffald til pellets til opvarmning, hvilket sikrer, at intet går til spilde.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Dimensioner:
Diameter: 87 mm
Højde: 200 mm
Indre huldiameter: 72,5 mm

Materiale: bøgetræ

Sokkel: E27

For at bevare træets naturlige udseende anbefaler vi, at du rengør lampeskærmen med en klud og undgår at bruge kemikalier, der kan ændre overfladen.

BEMÆRK: En termoplastisk E27-lampeholder med dobbelte skærmringe er inkluderet i sættet.

Her er nogle lyskilder, som du kan kombinere med denne lampeskærm: CE-LR63-082730, DL700131.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu