Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKPAL02

Lampeskærm i formstøbt træ

Ny vare

Tilgængelig

350,20 DKK

- +

Lad jer fortrylle af denne al-lampeskærm, en kreation der indkapsler håndværk og designmæssig ekspertise lavet i Italien. Hvert stykke er håndlavet med særlig opmærksomhed på detaljer, og åretegningerne, unikke for hvert stykke, vidner om dets eksklusivitet.

Den koniske form på lampeskærmen introducerer en subtil elegance i hver lampe, og bliver et blikfang, der fanger øjnene. Træet, med sin varme naturlige nuance, udsender en følelse af autenticitet. Du kan derfor bruge det, som det er, for et naturligt look, eller hvis du foretrækker, kan du tilpasse det med maling for at tilføje den specielle detalje, der fuldender rummet og genopliver omgivelserne.

Det fokuserede lys fra denne lampeskærm er ideelt til de øjeblikke, hvor du dedikerer dig til læsning eller madlavning, eller simpelthen nyder et godt måltid. Dens form kanaliserer lysstrømmen på en specifik måde, hvilket giver et skarpt og målrettet lys. Det er den perfekte sammensmeltning af funktionalitet og æstetik, som transformerer ikke kun det oplyste rum, men hele miljøet.

Endelig, vi ved godt, at ethvert spild skaber en mulighed: træspild, der er omdannet i drejning, bliver til pellets, som bidrager til øko-bæredygtig opvarmning.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Dimensioner:
Diameter: 151 mm
Højde: 143 mm
Åbningshul: 45 mm

Materiale: Aldertræ

Stik: E27

For at bevare træets naturlige skønhed anbefaler vi at rengøre lampeskærmen med en klud og undgå at bruge kemikalier, der kan skade dens overflade.

Vær opmærksom: pakken indeholder 2 E27 termoplastiske ringe

Opdag produkter fra kollektionen: hængelampe, hængelampe med 2 fald, Fermaluce med buet forlængelse.

 
Produkt information
FatningE27
MaterialeTræ
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu