Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BCABLESS11-PARIME27-B02

Cabless11 bærbar og genopladelig lampe med dråbeformet pære og skærm

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

830,20 DKK

- +

For dem, der ønsker en diskret og original lampe, der kan udstilles i ethvert hjørne af hjemmet eller forretningslokale, er løsningen Cabless11, den 5-volts trådløse lampe i al-fåreskind komplet med mini Empire lampeskærm.

Hvad gør Cabless11 unik?

Forskellige detaljer bidrager til denne lamps eneståenhed. For det første adskiller den sig ved sin robuste træbase, tilgængelig i forskellige finish, og hjertet, der er Made in Italy. Den bærbare lampe Cabless11 drives af et genopladeligt batteri (Li-ion 18650 inkluderet). Du kan derfor bruge den i enhver lejlighed: fra balkonen til natbordet derhjemme, til bordene på en bar, og oplade den med lethed senere ved at tilslutte den til en vægoplader, en powerbank eller en bærbar computer med en simpel USB-C-kabel (ikke inkluderet).

Hvordan er strukturen og designet af Cabless11?

Med en base i elegant og kegleformet design tilpasser Cabless11 sig harmonisk til enhver indretning. Du kan vælge den malet i en klassisk farve, i et design eller vælge den naturlige skønhed af træets årer. Den matchende mini Empire lampeskærm fuldender udseendet, mens den messing touch-knap tilføjer ekstra raffinement.

Er Cabless11 dæmpbar?

Absolut. Takket være den messing touch-knap kan du justere lysstyrken i tre forskellige niveauer. Fra mere intens til læsning til mere afdæmpet for at skabe den perfekte atmosfære.

Hvorfor vælge Cabless11-lampen med lampeskærm?

Hvis du leder efter en bærbar og alsidig lampe, er Cabless11 det ideelle valg. Det genopladelige batteri og de udskiftelige 5-volts pærer tilbyder mange anvendelsesmuligheder. De tilgængelige finish gør det muligt at tilpasse den til ethvert rum og stil. Empire lampeskærmen giver den et klassisk og diskret udseende, velegnet til enhver indretning. Endelig er Cabless11 en lampe Made in Italy, et symbol på excellence og kvalitet internationalt.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Den genopladelige LED-bærbare lampe Cabless11 med lampeskærm består af:

Lampebase til Cabless11 i den valgte finish:

  • Dimensioner: Ø 100 mm, h 98 mm
  • Fatning: E27 max 4W
  • Nominel spænding: 5V
  • Klasse: III
  • CE-certificering

Gennemsnitlig batterilevetid: 12 timer med 3350 mAh batteri
Opladningstid: 5 timer.
For at oplade batteriet behøver du ikke fjerne det fra basen: bare tilslut kablet til lampens USB-C-port.

Made in Italy

Mini Empire lampeskærm i stof.

Pære [BB-B02]: LED, transparent, A60, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 60mm, h 108mm, dæmpbar

Bemærk:

  • Fungerer kun med E27-pære ved 5 volt (inkluderet) og med genopladeligt Li-ion 18650-batteri (inkluderet)
  • Opladningstilbehør ikke inkluderet
  • Lampebasernes farver kan variere på grund af træets naturlige årer og den håndlavede produktionsproces. Farveforskelle i forhold til det viste på hjemmesiden og mellem de forskellige produkter skal derfor betragtes som normale og påvirker ikke produktets kvalitet, men understreger dets unikke karakter.
Download PDF

7 andre produkter i den samme kategori:

Menu